Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Webbhjälp

  Förvaltningsobjektet digitala kanaler

  Webbplatsen svenskakyrkan.se och intranätet ingår tillsammans med bland annat appen Kyrguiden, samverkansrummen, bloggplattformen, bönewebben och Mallverktyget i förvaltningsobjektet digitala kanaler.

  Förvaltningens ansvar är att systemen fungerar och vid behov utvecklas när det uppstår nya behov hos användare och redaktörer och när tekniska förutsättningar ändras. Det är även förvaltningen som ansvarar för kommunikationen kring det som händer inom förvaltningsobjektet. 

  Den främsta kommunikationskanalern är intranätet Webbhjälp. Aktuella nyheter från webbhjälp och förvaltningens arbete skickas varje månad med kanslistöds nyhetsbrev och nyhetsbrevet gemensam kommunikation. 

  Under driftsläget, som administreras av kanslistöd, hittar du som redakör aktuell information om störningar i de system som ingår i förvaltningsobjektet. 

  It-förvaltningen på kyrkokansliet i Uppsala, där Digitala kanaler ingår, är uppbyggd enligt en modell som kallas pm3 och som innehåller objektsägare, förvaltningsledare och specialister både på verksamhetssidan och på it-sidan.

  Medarbetare i förvaltningen för digitala kanaler

  Liselotte Rogberg är förvaltningsledare med uppdraget att bevaka verksamhetens intressen. På verksamhetssidan finns även Thomas Löf, Mikaela Taffo, Per Hård af Segerstad, Gunnar Demnert och vid vissa tillfällen ytterligare ett par medarbetare på kyrkokansliets kommunikationsavdelning.

  Camilla Sundén är chef för enheten "Stöd till stift till församlingar" på kyrkokanlisets kommunikationsavdelning och i den rollen även objektsägare för förvaltningsobjektet Digitala kanaler. 

  På it-sidan finns förvaltningsledaren John Brundin, samt it-specialisterna Patrick Livbom och Maria Hognesius.

  Pelle Djerf är chef för it-förvaltningen på kyrkokanliset och har därmed även rollen som objektsägare på it-sidan. 

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Liselotte Rogberg, Kommunikationsavdelningen
  Uppdaterad
  2018-11-16
  X
  Dokumentid: 768931- Webid: 129951 - Unitid: 2147483318