Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Webbhjälp

  Vi förvaltar Svenska kyrkans digitala kanaler

  Webbplatsen svenskakyrkan.se och intranätet ingår tillsammans med bland annat appen Kyrkguiden, samverkansrummen, bloggplattformen, bönewebben och Mallverktyget i förvaltningsobjektet digitala kanaler.

  Förvaltningens ansvar är att systemen fungerar och vid behov utvecklas när det uppstår nya behov hos användare och redaktörer och när tekniska förutsättningar ändras. Det är även förvaltningen som ansvarar för kommunikationen kring det som händer inom förvaltningsobjektet.

  Den främsta kommunikationskanalen är intranätet Webbhjälp. Aktuella nyheter från webbhjälp och förvaltningens arbete skickas varje månad med kanslistöds nyhetsbrev och nyhetsbrevet gemensam kommunikation.

  Under driftsläget, som administreras av kanslistöd, hittar du som redaktör aktuell information om störningar i de system som ingår i förvaltningsobjektet.

  It-förvaltningen på kyrkokansliet i Uppsala, där Digitala kanaler ingår, är uppbyggd enligt en modell som kallas pm3 och som innehåller objektsägare, förvaltningsledare och specialister både på verksamhetssidan och på it-sidan.

  Medarbetare i förvaltningen för digitala kanaler

  Liselotte Rogberg är förvaltningsledare med uppdraget att bevaka verksamhetens intressen. På verksamhetssidan finns även Thomas Löf, Per Hård af Segerstad, Sofia Ekman, Anna Yngvesson och Gunnar Demnert. Vid vissa tillfällen tillkommer ytterligare ett par medarbetare på kyrkokansliets kommunikationsavdelning.

  Camilla Sundén är chef för enheten "Stöd till stift och församlingar" på kyrkokansliets kommunikationsavdelning och i den rollen även objektsägare för förvaltningsobjektet Digitala kanaler.

  På it-sidan finns förvaltningsledaren John Brundin, samt it-specialisterna Patrick Livbom och Maryam Jafari.

   It-förvaltningens chef har rollen som objektsägare på it-sidan.

  Redaktör och innehållsansvarig
  Liselotte Rogberg, Kommunikationsavdelningen
  Uppdaterad
  2019-08-14
  X
  Dokumentid: 768931- Webid: 129951 - Unitid: 2147483318