Skapa rundvandringar på svenskakyrkan.se

Du kan skapa en rundvandring mellan olika platser och visa den på webben. Välj vilka platser som ska ingå under fliken "Rundvandringar" på en standardsida. Rundvandringen blir då automatiskt en funktion på webbsidan samtidigt som den indexeras av sökmotorer.

Välj platser

Börja med att välja ut de platser som ska ingå i rundvandringen och sorterade dem i önskad ordning. Du ser en förhandsvisning av de valda platserna direkt i administrationen.

Beskrivning

Lägg till rubrik, underrubrik och beskrivning för att presentera din rundvandring på bästa sätt. Saknas det text i dessa fält ärvs rubrik och beskrivning från sidans puff. Underrubriken lämnas tom.

Egenskaper

Egenskaper är utvalda gemensamma ämnesområden som du kan välja att ge din rundvandring. De gör att rundvandringen visas vid filtreringar på ämnesområdet på webben.

Skapad:2016-01-05 15:03:00

Lägg in en karta med platser på din webbsida, till exempel alla kyrkor i din församling. Genom att klicka i kartan kan besökare bland annat se platsens namn, bild och en länk till en vägbeskrivning via Google maps.

Lathund för kartfunktionen på webben.

Skapad:2015-03-30 17:52:00

I platsadministrationen ska du lägga in alla platser där ni har verksamhet. Sevärda platser eller platser som tillsammans bildar en rundvandring, till exempel en pilgrimsled, hör också hemma här.

Lathund som beskriver vad du kan göra i platsadministrationen.

Liselotte Rogberg, Kommunikationsavdelningen
    2022-04-05