Kända fel på svenskakyrkan.se

Nedan listas kända och lagade fel på den gemensamma webbplattformen svenskakyrkan.se. Felen har antingen kommit in via kanslistöd eller noterats av någon i förvaltningen på kyrkokansliet.

En mer detaljerad beskrivning finns under varje rubrik.

Rensa cachen

Skapad: 2014-03-21 15:22:00

För att dina dator ska kunna läsa in sidor snabbt sparar den information från webbplatser. När uppdateringar gjorts på webbplatsen behöver du därför "tvinga" datorn att läsa in allt det nya för att kunna ta del av det.

Tryck på "Shift" + "F5" för att ladda om sidan och om det inte hjälper fortsätt med "Ctrl" + "R" för att rensa cachen så brukar problemet lösa sig.

Kvarstår ett gammalt problem, maila kanslistöd.

Problemet uppträder ibland efter uppgraderingar då nyheter introducerats i administrationen och din dator behöver rensa sitt gamla minne för att läsa in det nya.

Kontakta supporten

Skapad: 2011-12-02 15:15:00

Innan du kontaktar kanslistöd för support finns det lite information som är bra att ha till hands.  Läs mer under utbildning/support.

Kända fel

Lagade fel