Beställa blogg på bloggportalen

Ett par händer på ett tangentbord framför en datorskärm som visar Svenska kyrkans bloggportal

Kom igång att blogga på Svenska kyrkans bloggportal - det är enkelt! Foto: Ragna Tamsen

Svenska kyrkans bloggplattform är en bloggtjänst för dig som är aktiv inom Svenska kyrkan. Du, tillsammans med den enhet där du jobbar, ansvarar för innehållet i bloggen. Välkommen att börja blogga!

Du som ska blogga måste ha ett godkännande av din chef (vanligtvis kyrkoherden) innan du kan börja.

Steg 1: lite regler att läsa

Första steget mot din blogg är att läsa reglerna som gäller för bloggplattformen. Du hittar dem via länken här nedanför.

Skapad:2011-02-17 09:00:00

Svenska kyrkans bloggplattform erbjuder en offentlig plats att uttrycka dig på för dig som är aktiv i Svenska kyrkan. Här kan du läsa vilka regler som gäller för dig som bloggar och vem som är ansvarig för vad.

Regler för bloggplattformen

Steg 2: beställa bloggen

Nu är du redo att beställa din blogg genom att fylla i formuläret här nedanför.

Bloggare/administratör

Om bloggen ska ha en administratör (som själv inte ska blogga) eller flera som ska blogga, fyll endast i namnet på den som ska administrera bloggen här nedanför.

Om undertiteln

I undertiteln skriver du en kort, beskrivande text av bloggen och/eller dig som bloggar. Den kommer att synas för dina läsare.

Om bloggens adress

Bloggen får adressen blogg.svenskakyrkan.se/abc där det du fyller i här ersätter "abc". Endast vanliga tecken a-z samt 0-9 är tillåtna, ej mellanslag, åäö eller specialtecken som #@& eller liknande.

Ansvarig chef

Vi behöver en bekräftelse från din chef innan vi kan starta din blogg, därför behöver vi nedanstående kontaktuppgifter.

Godkänn reglerna

Du som ska blogga och din chef har tagit del av "Regler för Svenska kyrkans bloggplattform" och ni förbinder er att följa reglerna.

Användaradministratör godkänner också ansvar att se till att eventuella ytterligare bloggare har läst och känner till reglerna.

Reglerna finns att läsa och ladda ner här: https://internwww.svenskakyrkan.se/kommunikation/regler-for-svenska-kyrkans-bloggplattform

Skapad:2011-02-17 09:00:00

Regler för bloggplattformen