Ett fel uppstod.

Verksamhetsstöd

Här hittar du stöd inom till exempel ekonomi, juridik, arbetsmiljö och kommunikation. Arkiv, dataskydd och bildhantering är andra områden som verksamhetsstöd omfattar.

Nyheter om arbetsgivarfrågor

Nytt från ekonomi och finans

Högsta Förvaltningsdomstolen har beviljat prövningstillstånd
    Högsta Förvaltningsdomstolen har beviljat prövningstillstånd rörande frågan om tillhandahållande av tjänster inom Svenska kyrkan utgör skattepliktig näringsverksamhet.
    2020-05-28 11:10
    1 2 3 4 5  ... < >

Nytt om juridik och kyrkorätt

Foto: Migelle Wikström

Nya medlemsregler för icke-folkbokförda i Sverige
    Från och med den 1 juli gäller nya regler för anmälan om medlemskap för personer som inte är folkbokförda i Sverige.
    2020-06-30 08:51

Nytt om kommunikation

Act Svenska kyrkan uppmanar till #Kaffemedhopp
     #Kaffemedhopp är en digital satsning för att visa på hur vi alla kan vara med och förändra den situation som coronapandemin har skapat. Genom att vara med och bjuda in till fika där vi även swishar en summa, kan vi tillsammans göra vårt fika extra gott.
    2020-06-04 15:36

Beställa material

Du kan beställa marknadsmaterial i webbshoppen. Är du inte redan inloggad på intranätet loggar du in med din Svenska kyrkan-användare.

Om du däremot vill läsa om upphandlade varor och tjänster, gör du det på intranätet om inköpsstöd.

Frågor till kyrkokansliet

​ Receptionen på kyrkokansliet

Rådgivning i ekonomi- och finansfrågor

Rådgivning i juridiska och kyrkorättsliga frågor