Ett fel uppstod.

Verksamhetsstöd

Här hittar du stöd inom till exempel ekonomi, juridik, arbetsmiljö och kommunikation. Arkiv, dataskydd och bildhantering är andra områden som verksamhetsstöd omfattar.

Nyheter om arbetsgivarfrågor

Information för arbetsgivare finns nu på www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare
    Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation har flyttat all information för arbetsgivare till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare. Om du behöver hjälp att hitta rätt på den externa webbplatsen, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.   Detta intranät kommer att stänga i höst och informationen här uppdateras inte längre. ​
    2022-08-31 10:15
    1 2 3 4 5  ... < >

Nytt från ekonomi och finans

Avgiftsunderlag enligt Skatteverkets oktoberprognos finns nu tillgängligt i KOB
    Den 4 oktober har Skatteverkets tredje prognos över kyrkoavgiftsunderlaget på beskattningsår 2021 lästs in i KOB och finns nu tillgängligt i rapporten Indata avgiftssimulering.
    2022-10-06 08:53
    1 2 3 4 5  ... < >

Nytt om juridik och kyrkorätt

Kyrkokansliet har köpt en tjänst för rapportering och mottagande av visselblåsningar
    Enligt den s.k. visselblåsarlagen som trädde i kraft den 17 december 2021 finns bestämmelser om att verksamhetsutövare med fler än 249 arbetstagare från och med den 17 juli 2022 ska ha interna kanaler för rapportering om missförhållanden. Svenska kyrkan på nationell nivå har köpt en rapporteringstjänst av en extern aktör för att uppfylla de skyldigheter som gäller för den nationella nivån som verksamhetsutövare.
    2022-07-05 18:53

Nytt om kommunikation

Arbeta smart med exterwebben - nu ligger inspelningen uppe
    Den 6 oktober var det dags för ett webbinarie om att jobba smart på externwebben med Sofia Ekman, Anna Yngvesson och Mikaela Fläderblom. Nu finns inspelningen textad och tillgänglig via vimeo men kommer framöver hamna i utbildningsportalen.
    2022-10-14 09:39

Beställa material

Du kan beställa marknadsmaterial i webbshoppen. Är du inte redan inloggad på intranätet loggar du in med din Svenska kyrkan-användare.

Om du däremot vill läsa om upphandlade varor och tjänster, gör du det på intranätet om inköpsstöd.

Frågor till kyrkokansliet

​ Receptionen på kyrkokansliet

Rådgivning i ekonomi- och finansfrågor

Rådgivning i juridiska och kyrkorättsliga frågor