Präst- och diakonmöte 2022

Biskop Fredrik Modéus framför Östrabo

Biskop Fredrik Modéus framför Östrabo Foto: Lina Alriksson

Den 19-21 april samlas vi till präst- och diakonmöte. Temat för mötet är ”Se, jag gör allting nytt – kyrkans identitet i en (o)viss framtid”.

Det är med glädje jag kallar till 2022 års präst- och diakonmöte och härmed välkomnar din anmälan. Som du vet har jag valt att ge mötet temat ”Se jag gör allting nytt – kyrkans identitet i en (o)viss framtid”. De orden påminner om Guds löfte, zoomar in kyrkans identitet och hjälper oss vända blicken mot den kända och okända framtiden.

Ett präst- och diakonmöte är ett viktigt tillfälle för överläggningar och samtal för alla i vigningstjänsten. Under föreläsningar och seminarier finns möjlighet att fördjupa sin kunskap. Vid måltider och i pauser möter vi gamla och nya vänner till samtal. Pulsen i alltsammans är naturligtvis ett gemensamt böne- och gudstjänstliv.

Välkommen med din anmälan!

Din biskop, +Fredrik

Till anmälan för dig som är inbjuden (sista anmälan 7 mars)

Till anmälan för dig som är kallad (sista anmälan 16 februari)

Program, seminarier och information​