För dig i församling

Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Här finner du information som berör dig som arbetar inom Svenska kyrkan i Växjö stift. Det gäller både dig som är anställd, förtroendevald eller ideell medarbetare.

Foto: Gustaf Hellsing

Skapad:2021-01-21 15:26:00

Vill du veta mer, bli inspirerad eller få svar på dina frågor? I vår kan du delta i pass kring vitt skilda teman, alla ca 45 min. Passen är gratis och öppna för alla intresserade (oavsett stift). Välj ett pass eller delta i flera! Sidan uppdateras löpande!

Läs mer om Digitala miniseminarier

Corona-info

Vill du få info relaterad till Svenska kyrkans hantering av Corona-krisen, så finns det att ta del av här.

Kyrkokansliet samlar relevanta källor för Svenska kyrkans arbete med Corona-virus här.

Här finns relevanta nyheter för begravningsväsendet.

Stöd, material och tips
    Här finns användbart material samt stöd och tips​ som kan vara användbart för församlingen.

Emilia Lindstrand, Växjö stift
    2021-02-22