Gudstjänstfrågor i Växjö stift

På den här sidan samlades tidigare information och material rörande gudstjänst och kyrkliga handlingar från stiftskansliet i Växjö. Nu är läget sådant att församlingarna har börjat eller kommer att börja fira ett mer normalt gudstjänstliv, men inom de regleringar som finns från myndigheterna.

Om du har frågor om tillämpning av regelverk, ta kontakt med Erik Keijser, som utöver att vara kris- och beredskapshandläggare arbetar med gudstjänstfrågor.

Om din fråga gäller begravningsverksamhet, ska du i första hand vända dig till Gustav Lundborg.

Notera att i vänsterspalten kan du hitta särskilda sidor, Biskopens råd och rekommendationer och en länksamling som även rymmer hänvisningar till sidor som behandlar gudstjänstfrågor.

Emilia Lindstrand, Växjö stift
    2021-06-24