Ett fel uppstod.

Västermalms församling

Nyhetsbrev april
    För några veckor sedan fick vi fira fina Påskdagar i våra kyrkor med härliga mässor, gudstjänster och musikaliska samlingar. Några veckor fram till Pingst får vi nu leva i Påsktid och leva i Påskens budskap om att ljuset segrar över mörkret och att livet segrar över döden. Samtidigt lever vi i en orolig tid och många människor har det svårt. Flyktingströmmen över medelhavet med många som förlorar livet i sin kamp för att nå ett säkrare och bättre liv är kanske det vi tänker mest på idag. Påskens budskap får skänka oss hopp och tröst i en svår tid.
    2015-04-20 13:48
    Svk Västermalm i sociala medier
    Nu har vi levt ihop som en församling under ett drygt år. Det är nu dags att gemensamt börja finnas i olika sociala medier. Sociala medier är utmanande med alla sina möjligheter. Det finns ändå en sak att säga om sociala medier och digitala kanaler - rätt använt ger de oss möjlighet till att bygga nya relationer.
    2015-02-16 10:45
    Vinternatt 2
    Vad är Vinternatt 2? Runt om i Europa blir klimatet bistrare just nu. Inte bara bokstavligt utan även medmänniskor emellan. För närvarande har vi EU-migranter som saknar tak över huvudet. Många bor under stadens broar, i tält, gamla husvagnar eller hastigt hopbyggda ruckel. Stockholmsvintern är kall – och i synnerhet för alla de människor som sover utomhus. Vinternatt 2 erbjuder nattligt boende för hemlösa EU-medborgare under vintern, en tryggare och varmare plats att vara på. Projektet är ett unikt samarbete mellan Stockholms stad, Röda Korset, föreningen HEM och flera kyrkor i Stockholm.
    2015-02-16 09:32

Foto: Gustaf hellsing

Ett år som Västermalm
    Nu har vi varit Västermalms församling i drygt ett år. Ett spännande år med mycket nytt och samtidigt med mycket av det vi tidigare gjort och varit vana vid. Att bygga vår nya församling är något vi medarbetare får göra tillsammans med församlingsbor, förtroendevalda och volontärer. Alla får vi bidra med våra olika gåvor och förmågor till att en bra och väl fungerande församling växer fram och utvecklas och som jag önskar skall präglas av förtroende, kreativitet och framtidstro i samverkan.
    2015-02-16 07:45
    EU-migranter
    Hur kan vi hjälpa EU-medborgare från främst Rumänien som kommer till Sverige för att försöka få ihop pengar till sig själva och sina familjer? Här kan du läsa lite vilka samtal som förs nu i stiftet, vad Västermalms församling gör i dagsläget och hur man kan stötta på plats i Rumänien.
    2014-12-08 15:58
    1 2 3 4 5  ... < >