För församlingar med anledning av covid-19

Här hittar du information och rekommendationer från Västerås stifts krisledning.

Restriktioner upphör den 9 februari
    Äntligen ser vi ut att ha nått en vändpunkt i pandemin. Från och med den 9 februari kommer de flesta restriktioner att tas bort och vi kan börja återgå till en mer normal vardag, skriver Västerås stifts ledning i en information till stiftets kyrkoherdar.
    2022-02-04 09:48
    Restriktionerna ligger kvar i två veckor.
    De nuvarande restriktionerna kommer att ligga kvar de närmaste 14 dagarna. Om läget stabiliserats och en kulmen nås kan merparten av restriktionerna komma att avvecklas den 9 februari, meddelade regeringen på en pressträff den 26 februari. Vilka restriktioner som i så fall berörs kommer att meddelas längre fram.
    2022-01-27 09:00
    Arbete från hemmet förlängs till den 13 februari
    I och med den fortsatt höga smittspridningen har Västerås stift ledning valt att förlänga den pågående perioden av arbete från hemmet. Det nya slutdatumet är den 13 februari, men det kan komma att flyttas fram om rådet om hemarbete kvarstår.
    2022-01-24 14:30
    1 2 3 4 5  ... < >

Kontakta krisledningen​

Har du frågor och funderingar kopplat till Coronapandemin, kontakta krisledningen: krisinfo.vasterasstift@svenskakyrkan.se

Håll dig uppdaterad

Nedan finns länkar till organisationer som regelbundet uppdaterar information och rekommendationer kopplade till coronaviruset.

Krisinformation kring coronaviruset från svenska myndigheter på www.krisinformation.se

Frågor och svar om coronaviruset på Folkhälsomyndighetens webbsida

Aktuell information om coronaviruset och dess spridning på Folkhälsomyndighetens webbsida

UD:s rekommendationer