Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Västerås stift

  Kursutbud 2022

  Från den 15 september 2021 finns hela Västerås stifts kursutbud för 2022 tillgängligt på stiftets kurswebb. För att öka tillgängligheten och minska miljöpåverkan är delar av kursutbudet helt eller delvis digitalt.

  Varje år erbjuder Västerås stift en mångfald av kurser och fortbildningar som vänder sig till anställda, ideella medarbetare och förtroendevalda. För att underlätta planering och budgetering av utbildningsinsatser presenteras hela kursutbudet för 2022 redan den 15 september 2021. 

  Kurswebben

  På stiftets kurswebb kan du söka efter kurser och fortbildningar utifrån kategori, yrkesroll och typ av utbildning. Du kan också anmäla dig till de flesta kurser och fortbildningar direkt på webben. 

  Möjlighet att skriva ut en PDF

  Nytt inför 2022 är att det nu går att skapa en PDF av kursutbudet, direkt från kurswebben. TItta efter PDF-symbolen i toppmenyn. 

   

   

   

  TILL KURSWEBBEN

   

  Digitala alternativ

  Flera kurser och fortbildningar kommer att ges helt eller delvis digitalt. Detta för att fler ska ha möjlighet att delta i utbildningsinsatser, oberoende av geografisk hemvist och för att minska miljöpåverkan. Alla kurser som ges digitalt är markerade med en blå kamera-ikon. 

   

  På begäran

  Kurser märkta med "På begäran" har inte ett fastställt datum. De anordnas efter överenskommelse med kursledaren.

  Villkor och avbokningsregler

  Här kan du läsa villkor och avbokningsregler som gäller för kurser och fortbildningar i Västerås stifts regi. ​

  OBS! Kursutbudet blir av som planerat under förutsättning att föreslagen budget fastställs av stiftsfullmäktige i november 2021 och att pandemiläget så tillåter.

  Redaktör och innehållsansvarig
  Ann Löfqvist, Västerås stift
  Uppdaterad
  2021-11-04
  X
  Dokumentid: 1556147- Webid: 29143 - Unitid: 6