Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Västerås stift

  Kursutbud 2021

  Från den 24 september 2020 finns hela Västerås stifts kursutbud för 2021 tillgängligt på stiftets kurswebb och i en PDF för utskrift. För att öka tillgängligheten är delar av kursutbudet för 2021 helt eller delvis digitalt.

  Varje år erbjuder Västerås stift en mångfald av kurser och fortbildningar som vänder sig till anställda, ideella medarbetare och förtroendevalda. Inför 2021 presenterar Västerås stift hela utbudet av kurser och fortbildningar redan under hösten 2020 för att underlätta planering och budgetering av utbildningsinsatser. 

  Digitala alternativ

  Nytt för 2021 är att flera kurser och fortbildningar kommer att ges helt eller delvis digitalt. Detta för att fler ska ha möjlighet att delta i utbildningsinsatser, oberoende av geografisk hemvist och för att minska miljöpåverkan. Alla kurser som ges digitalt är markerade med en blå kamera-ikon. 

   

   

  Kurswebben

  På stiftets kurswebb kan du söka efter kurser och fortbildningar utifrån kategori, yrkesroll och typ av utbildning. Du kan också anmäla dig till de flesta kurser och fortbildningar direkt på webben. Till kurswebben

  Kursutbud i PDF

  Här hittar du kursutbudet i en PDF som du kan läsa på skärm eller skriva ut. 
  Ladda ner kursutbudet som liggande A3
  Ladda ner kursutbudet som stående A4, två sidor 

  Obs! PDF:erna kommer att uppdateras längre fram då platsen för vissa kurser ännu inte är bestämd och ännu fler kurser kan komma att bli tillgängliga digitalt. 

  Villkor och avbokningsregler

  Här kan du läsa villkor och avbokningsregler som gäller för kurser och fortbildningar i Västerås stifts regi. ​


  Redaktör och innehållsansvarig
  Ann Löfqvist, Västerås stift
  Uppdaterad
  2021-01-22
  X
  Dokumentid: 1508501- Webid: 29143 - Unitid: 6