Interaktiv visning om fred

I anslutning till Reformation pågår, fick barnen lämna förslag på vilka frågor de tyckte borde lyftas. Fred låg i topp. Därför har vi låtit Lajvverkstaden ta fram en interaktiv visning på tema fred.

Den interaktiva visningen om fred är tänkt för minst fem och max 30 besökare och pågår i en och en halv timme. Den är framtagen för mellanstadiebarn och alla församlingar kan själva sätta upp den i sina egna lokaler.

Handledningen beskriver själva visningen i detalj men tar också upp saker som att barn kan reagera väldigt olika på att göra något de inte brukar göra. Här finns också texter om improvisation, tidsåtgång och rekvisita. I materialet finns även hänvisningar till skolans läroplan som en hjälp när församlingarna ska bjuda in skolor.

Här nedan finns materialet att ladda hem, de 10 sista filerna är ljudfiler.

2018-11-29
    Dokumentid: 1420109- Webid: 29143 - Unitid: 6