Västerås stifts intranät

Felanmälan VIP och VTP

När vi nu byter telefoniplattform är det inte otroligt att det kommer att förekomma driftstörningar. För att underlätta för våra tekniker vill vi att du i första hand anmäler störningar och fel via vår nya felanmälningssida som du i fortsättningen hittar här!

Uppdaterad info 18/6! Byte av telefoniplattform
    Den 13/6 kl.16 genomfördes byte av plattformen med vissa driftstörningar som följd. Nedan har vi samlat lite information kring bytet:
    Skapad 2018-06-18 18:00 av: Anders Andersson
    Ny växelplattform i funktion
    Under natten 13-14/6 har den nya växelplattformen från Tele2 driftsatts. Under resterande del av veckan kommer småfel att rättas. Var uppmärksam på den information som tidigare lämnats avseende nya adresser till Trio både på dator(Web) och i telefonen (App). Fel eller användarproblem rapporteras som alltid via länken på Intranätets startsida.
    Skapad 2018-06-14 09:02 av: Anders Andersson

Rapport från idag
    Texter att läsa - och dela med en beslutsfattare nära dig!
    Skapad 2018-05-31 14:49 av: Vasterasstift\johanna.k.olofsson

Foto: Åke Paulsson

Samtalskort för förtroendevalda
    "Vald!" är en uppsättning samtalskort till stöd för förtroendevalda, i frågor som rör ansvar och förväntningar i deras roll under mandatperioden.
    Skapad 2018-04-26 15:35 av: Vasterasstift\johanna.k.olofsson

Foto: Åke Paulsson

Nicklas From - ny stiftspedagog på Västerås stift
    Skapad 2018-04-26 15:34 av: Ann Löfqvist
    Glöm inte att titta på FAQ-sidan för GDPR!
    Vi fyller kontinuerligt på FAQ-sidan för GDPR med nya frågor och svar. Glöm inte att titta in lite då och då. Påminner om att frågor helst ska komma via mail så att svaren kan komma alla till gagn.
    Skapad 2018-04-25 21:57 av: Åke Paulsson
    Ny medarbetare
    Nu börjar teamet om fastighets- och kulturarvsfrågor slutligen formas.
    Skapad 2018-04-24 14:03 av: Britas Lennart Eriksson
    Drönarbild av Trefaldighetskyrkan i Arboga.

Laserskanning underlättar arbetet med Fastighetsregistret
    Under 2018 kommer Svenska kyrkans nya fastighetsregister att ta form. Det innebär att alla församlingar förväntas registrera uppgifter om alla sina sina fastigheter i det nya registret, bland annat när det gäller yta. För att underlätta mätningen av komplexa utrymmen, som till exempel kyrkorum, finns en möjlighet att använda sig av laserskanning. Läs mer om hur det går till.
    Skapad 2018-04-23 08:49 av: Vasterasstift\johanna.k.olofsson

Biskop Mikael Mogren om hen-debatten, Jesus och filosofin
    Med Guds hjälp och modiga medarbetare är det mesta möjligt. Det märker jag i vårt gemensamma uppdrag att förkunna Guds ord och förvalta sakramenten i Västerås stift. Tack för att du finns. Här kommer lite helgläsning. Det är en kommentar till hen-debatten. Välsignad påsktid önskar jag dig och de dina. Din broder Mikael
    Skapad 2018-03-28 09:09 av: Åke Paulsson

Förtydligande kring nattvardsgudstjänster i Vägledningen för FIN
    Domkapitlet har kommit med ett förtydligande i vägledningen för arbetet med församlingsinstruktionen. Förtydligandet gäller gudstjänster med nattvard för församlingar som ingår i ett pastorat.
    Skapad 2018-03-26 11:59 av: Vasterasstift\johanna.k.olofsson
    1 2 3 4 5  ... < >