Västerås stifts intranät

Instruktionsfilm: Så publicerar du en nyhet på intranätet. Klicka här!

Instruktionsfilm: Så får du intranätet att öppnas automatiskt i Google Chrome. Klicka här!

Morgonbön på kansliet
    Sista torsdagen i månaden inbjuder vi till morgonbön i "Marias längtan" kl 09:20-09:30 28 februari 28 mars 25 april 23 maj Varmt välkommen!
    Skapad 2019-02-19 14:00 av: Cathrine Tegerstrand

Foto: Ann Löfqvist

Caroline Widevång Holm vikarierar som stiftskonsulent i organisations- och ledarskapsutveckling
    Caroline har en bred bakgrund inom verksamhetsutveckling och HR. Hon kommer att vikariera tills tjänsten som stiftskonsulent i organisations- och ledarskapsutveckling tillsätts tills vidare i höst. Här kan du läsa Carolines presentation av sig själv.
    Skapad 2019-02-13 10:03 av: Ann Löfqvist

Telefoni

Problemet med telefoni åtgärdat
    Tele2 har åtgärdat problemet och nu ska allting fungera som vanligt.
    Skapad 2019-01-28 11:56 av: Edvin Vrbanovic

Kvinnofrukost
    Skapad 2019-01-28 09:03 av: Lotta Söderberg

Foto: Åke Paulsson

Nya kontaktuppgifter Stiftsgården Rättvik
    Stiftsgården Rättvik har fått nya digitala kontaktuppgifter. Den webbadress som gäller är www.stiftsgardenrattvik.se och de nya e-postadresserna är förnamn.efternamn@stiftsgardenrattvik.se.
    Skapad 2019-01-16 08:58 av: Ann Löfqvist

Avtackning av domprost Susann Senter
    Söndag den 20 januari 2019, i samband med högmässan kl 11 i Västerås domkyrka, avtackas Susann Senter för sin tid som kyrkoherde för Västerås pastorat och domprost i Västerås stift.
    Skapad 2019-01-10 15:15 av: Åke Paulsson
    UPPDATERAD Kända fel i telefoniplattformen VTP
    Tre aktuella fel/buggar som just nu håller på att åtgärdas är: - FELET ÅTGÄRDAT 14/1 Långa samtal (över ca 25 minuter) bryts. Detta är ett fel som Tele2:s tekniker har högsta prioritet på eftersom det berör alla kunder med Mitel-växlar. - Vissa, i systemet godkända, 0771-samtal är spärrade och vissa IP-växlar/telefoner går inte att nå. En bugg efter den uppdatering som gjordes i december. - FELET ÅTGÄRDAT 11/1 Svarsgrupper konfigurerade som "multiringgrupper" (som ringer samtidigt på alla inloggade medlemmar) fungerar inte. Dessa har tillfälligt ändrats till "längst ledig". Felet uppstod i-samband med uppdateringen i december. Arbete med att lösa dessa fel pågår och vi beklagar problemen!
    Skapad 2019-01-07 15:41 av: Anders Andersson
    Pressjour under jul- och nyårsledigheten
    Västerås stifts pressjour kommer att vara bemannad på kontorstid under hela jul och nyår. Behöver du stöd i press- och mediarelaterade ärenden når du jouren på 021-178595. Det går också bra att hänvisa journalister direkt till pressjouren.
    Skapad 2018-12-19 11:08 av: Ann Löfqvist
    Bidrag för sommarjobbare i bred församlingsverksamhet
    Ett sommarjobb kan vara ett sätt för en ung människa att få upp ögonen för vad det är att jobba i kyrkan. Nu finns möjlighet för församlingar och pastorat i Västerås stift att söka bidrag för att erbjuda sommarjobb i församlingsverksamheten.
    Skapad 2018-12-19 08:35 av: Anna Brodén
    Bugg i VTP efter uppdateringen under måndagskvällen (17/12)
    Våra "multiring-svarsgrupper" har ljudproblem efter uppdateringen. Tele2:s tekniker felsöker just nu detta problem. Vi kommer att tillfälligt lösa detta genom att lägga om alla "multiringgrupper" till "längst lediggrupper" vilket kommer att innebära att den inloggade medlem som varit "längst ledig" kommer att få nästa samtal.
    Skapad 2018-12-18 14:33 av: Anders Andersson
    1 2 3 4 5  ... < >