VÄSTERÅS STIFTS INTRANÄT

OBS! All information som rör Västerås stiftskansli interna verksamhet har flyttat till Teams. Nyheter och information som berör församlingar och pastorat fortsätter att synas på den här sidan tills det nya intranätet Kornet lanseras i oktober 2022.

NYHETER

Ta kontroll över församlingens energikostnader genom sänkt innetemperatur
    Energipriser som skenar och vintern står för dörren. Det finns stor potential att spara energi genom att sänka innetemperaturen, men vad skulle sänkt temperatur i kyrkorna innebära och hur går man till väga? Den 28 oktober kl. 8.30-11.30 anordnas ett webbinarium om temperatursänkning och kostnadsbesparing i kyrkor.
    2022-09-21 14:07
    Viktig information om Konfasök och Admin.intesomdutror.se adressen
     Nu släcks Västerås stifts administrationssida ”admin.intesomdutror.se” ner. Denna har använts för att administrera deltagare i konfirmandgrupper men fyller ingen funktion längre då den nationella konfasök-plattformen är igång och fungerar mycket bra.
    2022-09-21 08:48

Foto: Magnus Aronson/ Ikon

Biskopen söker ungdomsrådgivare
    Har du en ungdom i din närhet som skulle passa att vara bollplank, stöd och inspiration till biskopen under ett år, från och med oktober 2022?
    2022-06-15 08:57
    Kvällsarbete i Public 360
    Även om det är svårt så måste vi alla hålla oss borta från Public 360 under två kvällar i juni - den 14:e och den 20:e
    2022-06-13 16:21
    Två präster och en diakon vigs söndagen den 12 juni
    Västerås stift får två nya präster och en diakon. Präst- och diakonvigningen äger rum i Västerås domkyrka kl 11 den 12 juni. Åse Johansson och Ulrika Hansson kommer att prästvigas samtidigt som Mirja Edelsvärd vigs till diakon. Biskop Mikael Mogren förrättar vigningarna.
    2022-06-01 11:14
    Akademikerförening på Västerås stiftskansli
    Den 20 maj bildade vi en lokal akademikerförening på stiftskansliet. Är du medlem i ett akademikerförbund, till exempel Akavia eller DIK, så är du varmt välkommen att höra av dig till styrelsen om du har frågor och funderingar (Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och KyrkA har egna grupperingar och ingår inte i föreningen). Vill du som medlem vara med i vår Teamsgrupp där vi bland annat lägger ut MBL-information från ledningen och rapporter från AMK-möten? Hör av dig till någon i styrelsen så bjuder vi in dig. Solsken! Styrelsen består av Eva Dellemyr, Christina Sirtoft-Breitholtz och Ann Löfqvist.
    2022-05-30 15:04
    1 2 3 4 5  ... < >