Västerås stifts intranät

Felanmälan VIP och VTP

När vi nu byter telefoniplattform är det inte otroligt att det kommer att förekomma driftstörningar. För att underlätta för våra tekniker vill vi att du i första hand anmäler störningar och fel via vår nya felanmälningssida som du i fortsättningen hittar här!

NY UPPDATERAD INFO! Fel på Västerås stifts TelefoniPlattform
    Vi har under hela dagen 16/8 haft fel på vår VTP. För de allra flesta användare har det inte gått att ringa interna samtal (anknytningsnummer) eller till direktvalsnumret. Febril felsökning har pågått! Felet är nu lokaliserat och Tele2:s preliminära besked är att detta kommer att åtgärdas under kvällen/natten så att allt ska fungera normalt igen fr o m fredag morgon 17/8. Sedan 16/8 kl.18.30 är felet avhjälpt och funktionen återställd. Upplever du fortsatta problem, starta om telefonen eller kontakta support (se startsidan)
    Skapad 2018-08-16 19:00 av: Anders Andersson
    De vill bli ny domprost
    Skapad 2018-08-16 15:38 av: Marie Lundberg
    MMS, Kalenderkoppling och Trio-app
    Efter vårt byte av telefoniplattform har det kvarstått några fel/problem som vi "under semestertider" inte kunnat lösa. Men succesivt löser vi nu dessa...
    Skapad 2018-08-10 05:53 av: Anders Andersson

Foto: Åke Paulsson

Fika på kyrkbacksgården efter Ullas begravning
    Susanne Senter meddelar att kyrkorådet i Västerås pastorat kommer att erbjuda möjlighet till ett mycket enkelt fika på Kyrkbacksgården efter begravningen 10/8 kl 13.30.
    Skapad 2018-07-30 11:52 av: Åke Paulsson
    Tack!
    Ett stort tack till för all uppskattning jag fått inför min pensionering. Jag håller på att landa i min nya verklighet och det känns bra. Njuter av att ha hund igen även om jag skulle kunna sälja Hilda billigt emellanåt :) Jag kommer att sakna er arbetskamrater, men glädje i själ och hjärta, så vet jag att ni alla på olika sätt kommer att verka för Gudsrikets växt i vårt stift och i vår värld. Kram på er alla! Eva
    Skapad 2018-07-05 10:16 av: Vasterasstift\EH
    Uppdaterad info 18/6! Byte av telefoniplattform
    Den 13/6 kl.16 genomfördes byte av plattformen med vissa driftstörningar som följd. Nedan har vi samlat lite information kring bytet:
    Skapad 2018-06-18 18:00 av: Anders Andersson
    Ny växelplattform i funktion
    Under natten 13-14/6 har den nya växelplattformen från Tele2 driftsatts. Under resterande del av veckan kommer småfel att rättas. Var uppmärksam på den information som tidigare lämnats avseende nya adresser till Trio både på dator(Web) och i telefonen (App). Fel eller användarproblem rapporteras som alltid via länken på Intranätets startsida.
    Skapad 2018-06-14 09:02 av: Anders Andersson

Rapport från idag
    Texter att läsa - och dela med en beslutsfattare nära dig!
    Skapad 2018-05-31 14:49 av: Vasterasstift\johanna.k.olofsson

Samtalskort för förtroendevalda
    "Vald!" är en uppsättning samtalskort till stöd för förtroendevalda, i frågor som rör ansvar och förväntningar i deras roll under mandatperioden.
    Skapad 2018-04-26 15:35 av: Vasterasstift\johanna.k.olofsson

Nicklas From - ny stiftspedagog på Västerås stift