Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Uppsala stift på intranätet

  Uppsala stift på intranätet

  Intranätet för anställda, förtroendevalda och ideella i Uppsala stift. Stiftets vision uttrycks i orden "Hållbar gemenskap där tro och liv kan växa" och den värdegrund stiftet bygger sitt arbete på uttrycks i värdeorden "lyhördhet, samspel och framtidsansvar".

   

  Skapad:2020-03-15 13:51:00

  Här hittar du kontaktpersoner på stiftsorganisationen för stöd i olika områden samt information om verksamhet, mallar för riskbedömning och kommunikationstips. Där hittar du även de riktlinjer stiftsorganisationen har för sin personal. Sidan uppdateras dagligen.

  Läs mer om Covid-19 | Coronavirus

   

  Andlig boning: pingstreträtt för världens liv 

  Foto: Magnus Aronson /Ikon

  Biskop Karin Johannesson, Svenska kyrkan och kardinal Anders Arborelius, Katolska kyrkan i Sverige, bjuder åter in till stilla dagar med start på Pingstafton. Läs mer om Andlig boning

  Händer i Undersvik

  Foto: Uppsala stift/Pierre Eriksson, Argument förlag

  Välkommen till en blogg om stiftsgården i Undersvik. En kär plats för många, nu är den under utveckling. Här får du en tjuvkik på vad som händer under tiden gården är stängd. Till bloggen "Händer i Undersvik"

   

  Skapad:2020-11-09 16:07:00

  Zimbabwefondens styrelse uppmanar att helgen den 24-25 april 2021 blir en helg för Zimbabwe då Uppsala stifts vänkyrka, ELCZ, Evangelical Lutheran Church in Zimbabwe uppmärksammas.

  Läs mer om En helg för Zimbabwe 24-25 april

  Foto: Sarita Dale

  Skapad:2021-03-12 14:49:00

  Välkomna den 13 september till en dag då vi ägnar vår uppmärksamhet åt vårt fantastiska kulturarv med fokus på kyrkomiljöernas rum i en tid av förändring.

  Läs mer om Kulturarvsdag - Rum i förändring
  Skapad:2016-11-11 11:38:00

  På den här sidan samlar vi information om den kompetensutveckling som erbjuds inom Uppsala stift.

  Läs mer om Kompetensutveckling

  Svenska kyrkans utbildningsportal

  I utbildningsportalen finns ett stort utbud av utbildningsmaterial, e-utbildningar och lathundar kring våra gemensamma IT-system samlat. Här hittar du även information och nyttiga länkar.

  Gå till utbildningsportalen

  X
  Dokumentid: 21095- Webid: 21095 - Unitid: 2