Utvecklingsbidrag

Stiftsstyrelsen beslutar om fördelningen av utvecklingsbidrag till församlingar och pastorat.

Syfte

Utvecklingsbidrag är ett sätt att stödja församling/pastorat som vill hitta nya arbetssätt eller pröva nya metoder i den grundläggande uppgiften.

Återrapportering ​ 2022

Återrapporteringen för 2022 ska ha inkommit till strangnas.stift@svenskakyrkan.se senast 1a april 2023. Återrapporteringsblanketterna kommer att finnas nedan. Observera att personalfortbildning har en särskild blankett.

Rekvisition 2022

För att få utbetalt bidrag för innevarande år måste utvecklingsbidraget rekvireras senast 31 maj 2022, blankett finns nedan. Sen inkommen rekvisition leder till att bidraget utbetalas i december.

Ansökan 2024

Sista dag för ansökan är 1 juni 2023. Ansökningsblanketterna för utvecklingsbidrag kommer att finnas nedan, observera att det finns en särskild blankett för utvecklingsbidrag för personalfortbildning.

Elin Henningsson, Strängnäs stift
    2022-09-07