Stilla dagar på Stjärnholm-2020

I januari 2020 avsätter vi återigen Stiftsgården Stjärnholm enbart till retreat. vi hämtar kraft i den tystnad och vila som räcks oss i retreatens rytm.

Dagarna ramas in av bön och gudstjänst, meditation och möjlighet till enskilda samtal. Under dagarna erbjuds du också att ingå i en grupp eller enskilt med andlig vägledning.​

Välkommen att vara med du också, antingen som enskild eller i grupp från församling!

Torsdag kväll 16 januari - söndag lunch 19 januari
    Alternativt:​torsdag kväll 16 januari - lördag kväll 18 januari

Torsdag-söndag 4 400:-, torsdag-lördag 2 970:- inkl. kost och logi i enkelrum.

Om du har frågor, kontakta Charlotte Bachelder, tfn 0152-234 85

Anmäl dig här senast 19/12

Som deltagare kan du söka ekonomiskt bidrag från Stjärnholms vistelsekassa, kontakt Anders Burman, 0152-234 14, anders.burman@svenskakyrkan.se

​Vid avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras hela avgiften, vid styrkt sjukdom debiteras 10% av avgiften. Vid förhinder att delta kan platsen överlåtas. Kursavgiften faktureras av stiftet i efterskott.

Filer för nedladdning
    2019-12-10