Skriv din livsberättelse

Välkommen till en inspirerande skrivarhelg!

Varje människa har något att berätta. Om sitt liv, framgångar och motgångar, lust och längtan, kärlek och arbete, tro och tvivel … Men hur gör man så att det blir läsvärt också för andra?

Vi möts på vackra Stjärnholm – en miljö som inbjuder till både andhämtning och fördjupning. Under helgen får du tips och råd för ditt skrivande och får lära dig mer om hur man gör en berättelse läsvärd. Föredrag och genomgångar varvas med korta skrivövningar där du också får dela dina texter med andra. Mellan skrivpassen har du möjlighet att delta i Livsnära – Stilla stunder i Livets kapell.

Kursledare är Inger Lundin, tidigare förläggare och förlagschef på Libris förlag.

Tid och plats
    15-17 maj på Stiftsgården Stjärnholm. Start kl 14.00 med incheckning och fika. Avslut söndag kl 12.00 med lunch.

4 100:- inkl. kost och logi i enkelrum.

Kontakt
    Har du frågor om kursens innehåll kontakta Inger Lundin inger@ingerlundin.se, 070-691 33 05.
    För frågor om boende, mat etc. kontakta Josefine Zeijlon josefine.zeijlon@svenskakyrkan.se, 0152-234 87.

Anmäl dig här senast 8/4

Som deltagare kan du söka ekonomiskt bidrag från Stjärnholms vistelsekassa, kontakta Anders Burman anders.burman@svenskakyrkan.se, 0152-234 14.

Vid avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras hela avgiften, vid styrkt sjukdom debiteras 10% av avgiften. Vid förhinder att delta kan platsen överlåtas.​

Filer för nedladdning
    Josefine Zeijlon, Strängnäs stift