Läger för små konfirmandgrupper 13-15 mars

Har ni få konfirmander? Kanske är det svårt att arrangera ett läger med en liten grupp? Kom på "Läger för små konfirmandgrupper" på Stiftsgården Stjärnholm och ha läger tillsammans med andra grupper så blir vi fler!

Pedagogen på Stjärnholm hjälper till med lägret och ni väljer vilket/vilka undervisningspaket ni vill ha; Bibelkunskap, Min tro och Gudsbilder, Frälsarkransen, Min tro och bön, Jesus, Min tro, Relationer, Kärlek och vänskap. Flera paket kan sättas ihop om ni så önskar. Vi jobbar hela lägret också med gemenskap. Lekar och samarbetsövningar vävs in i lägret, liksom andakter och mässa på söndagen.

Tid och plats
    13-15 mars, start kl.18.00 på fredagen, avslut kl.13.00 på söndagen​. på Stiftsgården Stjärnholm.

Under 18 år, boende i logement i Nygården, 1190 kr/person
    Vuxen, boende i enkelrum/dubbelrum i Nygården, 1930 kr/person
    I priset ingår helpension fredag middag-söndag lunch.

Kontakt
    För frågor om lägret hör av er till Cecilia Sundkvist, stiftspedagog, tfn 0152-234 86 cecilia.sundkvist@svenskakyrkan.se

Anmäl er konfirmandgrupp här senast 31/1

För frågor om anmälan hör av er till Josefine Zeijlon, administratör, josefine.zeijlon@svenskakyrkan.se

Vid avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras hela avgiften, vid styrkt sjukdom debiteras 10% av avgiften. Vid förhinder att delta kan platsen överlåtas. Kursavgiften faktureras av stiftet i efterskott.

Josefine Zeijlon, Strängnäs stift
    2019-11-28