Döpt till ett uppdrag

En kvalificerad utbildning i kristen tro för ideella medarbetare.

Utbildningen är uppdelad i två delar. (Du kan gå en, två eller båda - i den ordning som passar dig. Varje del sträcker sig över en temin)

Denna utbildning har Strängnäs stift sökt pengar för från nationell nivå. Vi vill att många ska kunna delta i en utbildning med hög kvalitet.

Därför är kostnaden subventionerad till 1500 kr per person.​

Del ett Trons insida är en utbildning som alla vuxna som är intresserade att lära mer om kristen tro eller vill fördjupa sin kunskap kan delta i. Den erbjuds första gången hösten 2022. Fundera på vilka ideella som finns i din församling som ni vill anmäla!
    Läs mer och länk till anmälan här

NU anmäl dig till del 1-Trons insida Du anmäler dig här senast 10/6

Upplägg och kostnad (gäller för varje del)
    Start: en helg på Stjärnholm, digitala kvälls träffar samt en heldag i Strängnäs domkyrka. Föreläsningar varvas med reflektion och praktiska övningar.
    Kostnad för varje del: 1 500 kr/pers.

---

Del två – Uppdraget, den erbjuds första gången våren 2023. Här kan var och en rikta in sig på ett ideellt uppdrag som känns extra intressant att bidra med i församlingen.

Just nu finns tre inriktningar, det kan bli fler och kan också variera under åren.
    1.       Att leda gudstjänst
    2.       Till tjänst för din nästa