Dop

Berätta om dopet för fler. Dopfolder med text och bilder anpassade för alla åldrar.

Enkel 4-sidig folder om dop.
    Tänkt som utskrift A5 i färg.

A. Dopfolder med kontaktuppgifter. På sista sidan (baksidan) finns kontaktuppgifter du måste ändra till dina/församlingens lokala. Det finns två sätt att göra det på:
    1. Spara ned foldern, öppna med Adobe Acrobat och klicka på redigera pdf. Gå till sista sidan, och ändra i fältet med kontaktuppgifter. Spara.
    2. Om du inte har Adobe Acrobat och kan redigera - maila pia.andersson2@svenskakyrkan.se ​ med de uppgifter som ska stå på baksidan, så får du tillbaka en pdf. (För dig som arbetar i församling inom Strängnäs stift)

Dopfolder med kontaktuppgifter (pdf, redigera själv)

B. Dopfolder utan kontaktuppgifter. I denna pdf är det ett tomt fält på baksidan. Skriv här exempelvis en hälsning för hand och/eller klistra egen adressetikett eller liknande så mottagaren hittar sin församling.

Dopfolder utan kontaktuppgifter (tomt fält)  (pdf)

Pia Andersson, Strängnäs stift
    2021-05-31