Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Strängnäs stift

  Barnkörläger 2018

  Följ med på barnkörläger på Stiftsgården Stjärnholm! Lägret vänder sig till barn i åldern 6-12 år med sina ledare.

  Medverkar gör Karin Öberg, sångpedagog med inriktning mot barnsång och med stor erfarenhet av att leda barnkörer, samt Jonas Öberg, pianist. Både Karin och Jonas jobbar som musiker och ledare för olika körprojekt i gudstjänst och konserter. De undervisar också på Mellansels folkhögskola.

  Vi kommer att arbeta med blandad repertoar från olika delar av världen, och kan se fram emot ett härligt läger med sång, musik och rörelseglädje!  

  Det går bra att checka in från kl 16 på fredagen den 4 maj. Middag serveras kl 17. Sedan träffas alla och påbörjar musicerandet tillsammans. Kvällen avslutas med aftonbön och korvgrillning.  

  Under lördagsförmiddagen arbetar vi vidare med Karin och Jonas och avslutar med en konsert kl 15 på lördag eftermiddag. Bjud gärna med familjen på den! Fika ingår för dem som deltagit på lägret, men övriga ber vi ta med egen fikakorg.  

  Tid och plats
  Den 4-5 maj 2018 på Stiftsgården Stjärnholm med incheckning från kl 16 på fredagen och avslutning ca kl 16 på lördagen.  

  Kostnad
  815: - för barn och 915:- för medföljande ledare.
  Vid avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras hela avgiften, vid styrkt sjukdom debiteras 10% av avgiften. Vid förhinder att delta kan platsen överlåtas.
  Kursavgiften faktureras av stiftet i efterhand.  
   

  Kontaktperson
  Om du har frågor, ta kontakt med Lisbeth Strand Järpehag, tfn 0152-234 84 eller lisbeth.strand.jarpehag@svenskakyrkan.se 

  Anmälan
  Anmäl dig här senast den 28 mars

  Redaktör och innehållsansvarig
  knet\josbredb, Strängnäs stift
  Uppdaterad
  2017-12-20 11:21
  X
  Dokumentid: 1373983- Webid: 28948 - Unitid: 5