Adminträffar vt 2020

Informationsträffar om de gemensamma administrativa systemen

Stiftet bjuder in medarbetare som arbetar med administrativa uppgifter på församlingarnas expeditioner till administrationsträff med nyheter och förändringar inom våra gemensamma administrativa system samt lite annat smått och gott för oss alla.

Den 21 och 22 april,  i Kumla församlingshem resp. på Stiftsgården Stjärnholm.

Kostnaden är 750:- inkl. fika och lunch.

Kontaktperson
    Om du har frågor, ta kontakt med Stefan Landmark, tfn 0152-234 49. Frågor om anmälan besvaras av Anna-Maija Junnila.

Kumla 21/4: Anmäl dig här senast 23/3
    Stjärnholm 22/4: Anmäl dig här senast 23/3

Vid avbokning efter sista anmälningsdag debiteras hela avgiften, vid styrkt sjukdom debiteras 10% av avgiften. Vid förhinder att delta kan platsen överlåtas. Vi tar bara undantagsvis emot anmälningar efter sista anmälningsdag, kurspriset är då 20% högre. Kursavgiften faktureras av stiftet i efterskott.

2019-10-09