Själavård och andlig vägledning

Själavård erbjuder ett tryggt och fritt rum när du behöver samtala i förtroende om ditt liv, din tro och ditt arbete med någon utanför det egna sammanhanget.

Själavård och andlig vägledning

Själavårdens plats är främst i församlingarna. I enskild själavård möter du en präst eller diakon. I andlig vägledning möter du en diakon, präst eller lekman/kvinna  med färdigheter i ignatiansk andlig vägledning. Du är välkommen att kontakta Eva Sjödén, se ruta till höger för att få namnförslag.

Andlig vägledning är en del av kyrkans själavård. Fokus ligger på andlig växt och mognad genom växelverkan mellan det dagliga samtalet med Gud, längtan att vandra tillsammans med Jesus i evangeliernas berättelser, regelbunden urskiljning och mötet med Kristus i ens vardagsliv. ​

Välkommen att anmäla dig till den Ignatianska nätverket

Eva Sjödén, Häftstiftet
    2021-09-08