Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Intranät Stockholms stift

  Välkommen till servicebyrån

  Servicebyrån kommer hålla stängt under jul och nyår mellan 23/12 t.o.m 1/1 2020. För frågor kring Servicebyrån hänvisas till tf direktor, Annica Timmerman 08-508 940 62 eller op.chef Ann-Mari Stonner 08-508 940 01.

  Servicebyråns uppgift är att avlasta Stockholms stifts församlingar med administrativa uppgifter inom ekonomi och lön så att de kan lägga mer kraft och resurser på den grundläggande uppgiften.

  I servicebyrån finns specialister på lön och ekonomi med särskild kunskap om Svenska kyrkans organisation och regelverk. Det bidrar till att vi kan erbjuda en mer behovsanpassad service än externa redovisningsaktörer.

  Sjukdomar, vakanser och annan frånvaro kan skapa problem. I service-byrån är vi många som kan täcka upp för varandra och på så sätt skapa trygghet och kvalitet i leveransen.  

  Genom systeminvesteringar som delas på fler och ett effektivt arbetssätt som stämmer överens med Gemensamt Administrativt Stöd (GAS) kan vi hålla kostnaderna nere för de församlingar som vill ansluta sig. Vi erbjuder systemstöd som bygger på att aktuell information alltid finns tillgänglig på webben för våra anslutna församlingar. 

  Våra tjänster

  Idag erbjuder vi tjänster inom Personal- och löneadministration och Ekonomiadministration. Välj vilka delar ni vill ha hjälp med. 

  Se filmer om våra tjänster

  Ladda ner folder om Servicebyråns tjänster

  Skapad:2017-08-27 21:46:00

  Servicebyrån kan hjälpa till med en mängd underlag och tjänster för att följa upp och leda församlingens verksamhet ur ett ekonomiskt perspektiv.

  Läs mer om Ekonomitjänster
  Skapad:2017-08-27 21:34:00

  För att underlätta och kvalitetssäkra personal- och löneadministrationen erbjuder servicebyrån ett systemstöd som är anpassat just för Svenska kyrkan.

  Läs mer om Personal - och löneadministration

   

  I den här filmen berättar vi mer om Servicebyråns tjänster. Du får också träffa några anslutna församlingar och höra vilka argument som vägde tyngst när de valde att gå med. 

   

  Filmen nedan togs fram i samband med lanseringen av servicebyrån 2016. Här ges bland annat en bakgrund till satsningen. 

   

   

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  knet\marcrone, Häftstiftet
  Uppdaterad
  2019-12-20
  X
  Dokumentid: 1347149- Webid: 28950 - Unitid: 14