Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Intranät Stockholms stift

  Samverkande hållbara inköp

  Foto: Illustratör Susanne Engman

  Vissa varor och tjänster kan vi gemensamt spara både tid, pengar och miljö genom att beställa  via nationella ramavtal. Viktigt är att säkerställa att våra leverantörer lever upp till Svenska kyrkans  kvalitets- och hållbarhetskrav. Använd dig gärna av de upphandlade ramavtalen när det passar i verksamheten.

    

  Inköpskatalogen 2020 är här 

  Visste du att den totala besparingen, tack vare våra ramavtal, var 195 miljoner kronor under 2019? Och att den totala besparingen vid inköp av bara kaffe är 4,5 miljoner? Dessa är bara några exempel som du kan hitta i Svenska kyrkans Inköpskatalog 2020. Dessutom kan du läsa om hur en hållbarhetsgranskning av en leverantör går till och få några enkla miljötips! 

  Den nya inköpskatalogen för 2020 finns att ladda ned på Samverkande inköps portal.

  Samverkande inköp 

  Totalt har Svenska kyrkan ungefär 100 ramavtal med 95 leverantörer inom 12 produktområden. Gemensamt för alla är de måste följa vår uppförandekod för leverantörer och därmed förbinder sig att följa våra högt ställda krav på hållbarhet. 

  Har du frågor, synpunkter eller kanske tips och idéer på nya avtal som passar för nationell upphandling, kontakta Kristina Segerström, se kontaktruta till höger.

   

  Redaktör
  Björn Ericsson, Häftstiftet
  Innehållsansvarig
  Kristina Segerström, Häftstiftet
  Uppdaterad
  2020-04-16
  X
  Dokumentid: 1412382- Webid: 28950 - Unitid: 14