Nyhetsbrevet Horisont

Alla som är anställda, förtroendevalda eller frivilligt engagerade i Stockholms stifts församlingar kan gärna anmäla sig som prenumeranter på nyhetsbrevet Horisont som skickas onsdagar var fjortonde dag höst och vår.

Nyhetsbrevet Horisont försöker lyfta fram det som är aktuellt i Stockholms stift och vilket stöd stiftskansliet kan erbjuda eller tipsa om för församlingar och pastorat i Stockholms stift.

Över 5 000 prenumeranter

Innehållet i Horisont länkar till stiftets intranät och webb för den som vill läsa mer. Ambitionen är att anställda, förtroendevalda och frivilligt engagerade ska kunna hålla sig ajour med vad stiftskansliet och i viss mån även Kyrkokansliet och samarbetsparter erbjuder. Redaktör för Horisont är stiftskommunikatör Björn Ericsson, se kontakt till höger, som sammanställer och skickar nyhetsbrevet till över 5 000 e-postadresser. Nyhetsbrevet Horisont skickas som regel onsdag var fjortonde dag med uppehåll från början av juni till slutet av augusti.
    E-postadresserna till anställda och förtroendevalda hämtas från Kyrksam och uppdateras garanterat bara en gång om året. Det är därför bra att anmälda nyanställda via formuläret nedan. Den som vill avsluta sin prenumeration kan göra det via en länk längst ner i varje nummer.

Anmäl dig som prenumerant här

Specialeditioner

Horisont finns i två editioner till specifika målgrupper som får extramaterial direkt från respektive handläggare på stiftskansliet förutom det ordinarie innehållet. Detta material ligger under eget tidningshuvud först i respektive nummer av Horisont.

Horisont Diakoni

Redaktör och ansvarig för innehållet i denna edition som kommer med varje nummer av Horisont är stiftsdiakon Lena Bergman, se kontakt till höger. Innehållet i Horisont Diakoni vänder sig till dig som arbetar med eller är intresserad av diakonala frågor.
    Vill du ha denna edition kan du mejla henne eller skriva Diakon i Titel-fältet i prenumerationsformuläret här

Horisont 0-18

Redaktör och ansvarig för innehållet i denna edition, som kommer cirka en gång i månaden, är stiftspedagog Elisabet Hillbratt, se kontakt till höger.
    Innehållet i Horisont 0-18 vänder sig till dig som arbetar eller är engagerad i verksamhet för barn och unga.
    Vill du ha denna edition ska du skriva Barn i Roll-fältet i prenumerationsformuläret här

Arkiv - Nyhetsbrevet Horisont

2022-05-05