Projekt, evenemang och större möten

Foto: magnus Aronson

Till vänster i menyn samlar vi information och fakta om olika möten och evenemang.

Under fliken arkiv finner du tidigare evenemang. Syftet är dokumentation för att du ska ha möjlighet att hämta information och kunskap från tidigare erfarenheter.

Skapad:2020-11-19 09:22:00

Biskop Andreas kallar alla som är diakon eller präst i aktiv tjänst i församling eller på stiftskansliet till diakon-och prästmöte i Storkyrkan den 16–17 maj 2022. Deltagaravgiften är 1 000 kronor per person, vilken betalas av arbetsgivaren. Diakoner och präster med andra uppdrag i samhället är inbjudna att delta kostnadsfritt hela mötet. Pensionerade diakoner och präster bjuds kostnadsfritt in till ett särskilt emeritiprogram 16 maj. Vi bevakar pandemiläget och kommer anpassa oss utifrån detta.

Läs mer och anmäl er senast 1 april

2022-03-23