Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Intranät Stockholms stift

   

  Biskop Andreas kallar alla som är diakon eller präst i aktiv tjänst i församling eller på stiftskansliet till diakon-och prästmöte i Storkyrkan den 16–17 maj 2022. Mötet består av tre delar, vilka beskrivs i rutan till höger.

  Deltagaravgiften är 1 000 kr per person, vilken betalas av arbetsgivaren. Diakoner och präster med andra uppdrag i samhället är inbjudna att delta kostnadsfritt hela mötet. Pensionerade diakoner och präster bjuds kostnadsfritt in till ett särskilt emeritiprogram 16 maj. Kallelse/inbjudan har skickat ut till de adresser som angivits i Kyrksam. Vänligen kontakta stiftsdiakon Lena Bergman om någon som borde fått kallelsen inte har fått den. 

  Vi bevakar pandemiläget och kommer anpassa oss utifrån detta. 

  Anmälan
  Alla deltagare registrerar sig själva på nedanstående länk.
  Sista dag för registrering är 1 april. 

  Registreringslänk

  Hälsning från biskop Andreas

  ”Bli kvar i min kärlek”, säger Jesus. Det är en kallelse att följa Kristus som under sitt jordeliv vandrade mellan olika landskap och miljöer, och så ofta var i rörelse. Syftet var att möta människor där de var, och att i ord och handling berätta om Guds rike och Guds kärlek. Det är av samma skäl som Svenska kyrkan idag befinner sig i rörelse. Jag ser fram emot att mötas och min förhoppning är att diakon- och prästmötet ska fylla oss med glädje, framtidstro och beslutsamhet att vara kyrka i det landskap och den tid som är vår. 

  Andreas Holmberg
  Biskop 

   

  Redaktör
  Björn Ericsson, Häftstiftet
  Innehållsansvarig
  Maria Bergstrand, Häftstiftet
  Uppdaterad
  2022-01-18
  X
  Dokumentid: 1518303- Webid: 28950 - Unitid: 14