Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Intranät Stockholms stift

  Barn och unga

  ”I kristen tro intar barnen en särställning och de behöver därför särskilt uppmärksammas i Svenska kyrkans verksamhet”.

  • Sandra Feuk, Johan Hesselberg och Victoria Deniz Sjögren belönades med årets ungdomsledarstipendium av biskop Eva Brunne.

   Sandra Feuk, Johan Hesselberg och Victoria Deniz Sjögren belönades med årets ungdomsledarstipendium av biskop Eva Brunne. Foto: Magnus Aronson

  • Budkavle 2017 ska fånga in barn och ungas röster om Svenska kyrkan.

   Budkavle 2017 ska fånga in barn och ungas röster om Svenska kyrkan.

  • Hjärta Uppdrag global

   Hjärta Uppdrag global

   

  Stiftskansliets stöd i arbetet för barn och unga

  Skapad: 2017-12-15 16:01:00

  Stockholms stift arbetar med att stödja församlingarna i deras arbete med barn och unga genom fortbildning, nätverk, inspiration och konsultativt arbete. Mer om vårt arbete finner du i menyn till vänster och här nedan finner du ett det som är aktuellt den närmaste tiden. Material länkar och kontaktinformation i spalten till höger.

  Aktuellt

  Rutiner vid oro om att barn far illa
  Stockholms stiftskansli har utarbetat skriftliga rutiner vid oro om att barn far illa och erbjuder församlingarna utbildning i dessa. Målet är att fler församlingar och medarbetare ska ha kunskap om dessa frågor och att man tillsammans har en rutin för hur man går tillväga när det är aktuellt att ingripa.​
  Klimatresan
  Projektet klimatresan vill främja hållbara resebeteende med konfirmandgrupper och visa på teologiska, pedagogiska, ekologiska och sociala vinster vid omställning till hållbara resebeteenden. Och på bara ett år har antalet församlingar och pastorat som flyger med konfirmandgrupper minskat från 25 till 14..
  Kurs i säkerhet och krisberedskap - 13 oktober
  En digital kurs i hur vi kan tänka kring säkerhet och krisberedskap vid resor och läger. Framförallt med konfirmander och ungdomar, men även andra grupper inom församlingens verksamhet. Polispräst Lisa Axelson Runeborg och stiftsadjunkt Anders Rune leder och ger praktiska riktlinjer. Till exempel om hur vi gör en risk- och sårbarhetsanalys innan vi åker/startar ett läger.
  Mötesplats konfirmand - 18 november
  En heldag med fokus på frågor som rör konfirmander och ungdomar. Föredrag och  workshop och möjlighet till nätverkande.

   

  Gruppbild Team 0-18

  Foto: Mårten Gudmundhs

  Redaktör och innehållsansvarig
  Elisabet Hillbratt, Häftstiftet
  Uppdaterad
  2020-09-15
  X
  Dokumentid: 737946- Webid: 28950 - Unitid: 14