AKTUELLT

Se hit, ni som predikar i jul!
    Nu finns kommentarer till julens texter på predikobloggen Tala väl.
    2018-12-13 13:49
    Så fördelade sig rösterna i nomineringsvalet
    Nomineringsvalet för ny biskop i Stockholms stift hade ett valdeltagande på 86,6 procent. 972 av de 1122 som var röstberättigade röstade. Tre röster förklarades ogiltiga.
    2018-12-06 21:00
    Fortbildning - själavård
    Sjukhusens vårdtider blir kortare, och allt fler vårdas i hemmet också när avancerad sjukvård behövs. Att besöka sjuka har alltid varit ett uppdrag för församlingsmedarbetare, men fördjupning på området krävs. Nu erbjuds en tredagars fortbildning under vårterminen 2019.
    2018-12-05 15:30
    1 2 3 4 5  ... < >

Aktuella kurser och utbildningar

Utbildning i andlig vägledning
    Unik möjlighet till utbildning i andlig vägledning inspirerat av själasörjarna Martin Luther och Ignatius av Loyola!
    Te och teologi
    Te och teologi är ett forum där vi träffas under lättsamma förhållanden för teologisk reflektion kring olika ämnen. En inbjuden föreläsare inleder. Sedan får vi samtala över en kopp te (eller kaffe). Det blir tre tillfällen under våren: 22 januari kl 15-17, 21 februari kl 09-11, 26 mars kl 15-17. Träffarna är fristående. Delta i så många du vill.
    4 februari - Rutiner vid oro om att barn far illa
    En halvdag om hur sekretessen och tystnadsplikterna fungerar, samt när och hur man ska göra en orosanmälan till socialtjänsten. Stockholms stiftskansli har utarbetat skriftliga rutiner som deltagarna får med sig. Vid önskemål kan personal från stiftskansliet även komma ut och hålla utbildning för hela arbetslaget.
    1 2 3 4 5  ... < >