AKTUELLT

Carl är ny stiftsjurist på Stockholms stifts kansli

Carl Werner har bytt tingsrätten i Nyköping till stiftsjurist i Stockholms stift. Foto: Joakim Vestlund

Stockholm har fått en ny stiftsjurist. Carl Werner heter han, och han tog över efter Ann Nordberg den 1 september.
    2022-09-27 13:24
    Stiftsredaktör med sikte på "Kornet"
    Joakim Vestlund är ny digital redaktör på stiftskansliet och han har fått en rivstart som redaktör för Stockholms stifts del av det nya intranätet "Kornet", som lanseras 18 oktober. Tills dess hoppas han ha flyttat över mycket av det befintliga materialet.
    2022-09-26 00:00
    Ida arbetar för ökad samverkan inom stiftet
    Ida Hallström Åsman är ny stiftsadjunkt för "Samverkan och ändamålsenlig indelning" sedan den 5 september. Hon kommer närmast från tjänsten som kyrkoherde i Huddinge pastorat där fyra församlingar och kyrkogårdsförvaltning ingår. Ida har tidigare bland annat varit enhetschef och biskopskaplan i Karlstads stift.
    2022-09-19 10:00
    Digitala handledningsträffar med Asylrättscentrum
    I höst arrangerar Asylrättscentrum digitala handledningsträffar 13 oktober, 16 november och 7 december kl 15-17. Dessutom hålls en grundläggande asylrättsutbildning 28 oktober. Träffarna är 2 timmar långa och börjar ibland med ett tema under cirka 30-45 min och sedan blir det tid för handledning, frågor och svar kring generella ärenden.
    2022-09-16 16:00
    Pia är tillbaka i Svenska kyrkan med nya kunskaper
    Pia Strand Runsten är ny stiftskommunikatör. Hon kommer närmast från Mälardalens universitet och Västmanlands läns tidning, men har tidigare arbetat som kommunikatör i Svenska kyrkan på olika nivåer.
    2022-09-15 15:24
    1 2 3 4 5  ... < >