AKTUELLT

Aktuellt om Coronakrisen

Både stifts- och kyrkokansliet bevakar händelseutvecklingen. På denna sida finns länkar till nyheter, sidor och dokument som berör coronakrisen och Svenska kyrkan, så att du enkelt ska kunna hålla dig uppdaterad.
    2020-09-21 12:00
    Interreligiösa Rådet i Stockholms uttalande inför hot om koranbränning
    Inför hotet om att medlemmar i ett danskt parti skulle bränna Koranen på flera platser i Stockholmsområdet helgen 11-13 september gjorde Interreligiösa Rådet i Stockholm detta uttalande.
    2020-09-17 11:31
    Murman Arkitekter vann upphandling om S:t Jacob
    Det blev Murman Arkitekter AB som får uppdraget att ta fram programhandlingar tillsammans med Stockholms stift för det blivande stiftskansliet i församlingshuset i S:t Jacob.
    2020-09-15 19:40
    1 2 3 4 5  ... < >

Te och teologi hösten 2020
    Te och teologi är ett forum där vi träffas under lättsamma former för teologisk reflektion kring olika ämnen. En inbjuden föreläsare inleder. Sedan samtalar vi över en kopp te, eller kaffe. Tre tillfällen med olika tema under hösten: 17 september, 20 oktober och 12 november. Träffarna är fristående och du kan delta i så många du vill.
    Kraftsamling 2020
    Kraftsamling kommer att bli av men vi ställer om till en digital lösning, datumet och tiderna är samma, den 22 september mellan 9.00-16.00 men vi ses i det digitala rummet istället. Föreläsningar kommer att varvas med workshops, lunch och fika sker på egen hand.
    2 oktober - Introduktionsdag i S:t Mary-metoden
    "Mary" är en bemötandemetod för församlingar som tar emot människor på praktik, arbetsträning och rehabilitering. Under dagen presenteras konceptet och bemötandemetoden och vilka steg församlingen behöver ta för att kunna ansluta sig till S:t Mary-nätverket och använda sig av varumärket och metoden.​
    1 2 3 4 5 < >