Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Intranät Stockholms stift

  Intranät Stockholms stift

  Skapad:

  AKTUELLT

  Boka Tolvskillingsoperan i höst med 25 procents rabatt

  Foto: Elisabeth Ohlson Wallin

  Tolvskillingsoperan – dekadens och musikalisk skönhet i nytt samarbete mellan Folkoperan och Kulturhuset Stadsteatern. Premiär den 11 september. En ensemble bestående av operasångare, skådespelare, dansare och burleskartister, bjuder in till en rå, kittlande fest som ingen kan motstå. Boka tidigt med 25 procents rabatt.
  2019-03-22 10:00
  Lägre andel utträden i stiftet enligt medlemsstatistiken
  Medlemstalen för år 2018 visar på fortsatt höga utträdessiffror, med ett snitt för hela Sverige på 1,6 procent. För Stockholms stifts del ligger minskningen på 1,3 procent jämfört med 2017, samma som Uppsala stift. Bara Visby stift har lägre minskning med 1,2 procent.
  2019-03-21 15:14
  Eftermiddag med diakoniforskning och sommarfika
  Ersta Sköndal Bräcke högskola bjuder in till en lättsam eftermiddag i diakoniforskningens tecken 13 juni. Det kommer vara presentationer av aktuell diakoniforskning och möjlighet till samtal. Arrangemanget är kostnadsfritt och högskolan bjuder på sommarfika.
  2019-03-21 10:14
  1 2 3 4 5  ... < > 

  Aktuella kurser och utbildningar

  4 april - Introduktionsdag för nyanställda
  Dagen vill ge nyanställda i Stockholms stift en bild av hur stiftsorganisationen ser ut och fungerar. Syftet är att underlätta och inspirera till framtida kontakter mellan församlingen och stiftsorganisationen.
  11 april - Fastighetsforum
  Beslut, vägledningar och introduktion till upprättandet av lokalförsörjningsplaner. Energi- och klimatarbetet för en hållbar fastighetsförvaltning. Övrigt aktuellt inom fastighet- och kulturarvsområdet.
  29 april - Överlämnande av dödsbud
  Syftet med kursen är att öka kunskapen om hur du bistår polisen vid överlämnande av dödsbud. Det som händer före, under och efter dödsbudet överlämnats, Svenska polisens dödsfallshantering, sorge- och krisreaktioner hos barn och vuxna, att möta människor i sorg så att man har förståelse för de drabbade anhörigas behov.
  1 2 3 4 5  ... < > 

   

   

   

  X
  Dokumentid: 28950- Webid: 28950 - Unitid: 14