Ett fel uppstod.

Solna församling - intranät

Personalfrågor

Höst utanför Råsunda kyrka.

Här hittar du information om semester, lön, sjukanmälan, incidentmallen och annat nyttigt.

Vi har blivit mycket bättre på att skriva incidentrapporter och det ger oss större möjligheter att komma åt de utmaningar vi har när det gäller arbetsmiljö. Ibland kan det emellertid vara så att en del utmaningar är relaterade på något sätt till en viss person.

Eftersom de inlämnade incidentrapporterna ska kunna vara tillgängliga för alla blir det problem med integriteten i vissa lägen. För att skapa ett bättre skydd för berörda har arbetsgivare och fack kommit överens om att kunna använda en annan säkrare rutin.

Rutinen kopplat till en särskild blankett som vi kallar "Personalanteckning". Mer information kommer på nästa MAS. Kontakta gärna Ewa, Niklas, Helene eller Marie om det är något du undrar över.

Hälsningar!

Niklas