Dags för turistkarta 2019

Foto: Sven-Erik Falk

Som vanligt ger stiftet ut en turistkarta för 2018. Här kan du lämna uppgifter till kartan.

Stiftets turistkarta är mycket uppskattad och går åt fort på turistbyråerna. Därför fortsätter vi trycka den.
        Nu är det dags att lämna uppgifter till årets karta. Där vill vi gärna ha med sådant som händer i din församling Det kan vara vägkyrka, musik, vandringar eller annat för allmänheten. För att kartan ska hinna ut i tid vill vi höra av er senast 28 mars.

Uppgifter till kartan
    Lättast lämnar du uppgifter med vår elektroniska blankett som du skickar in med e-post. Blanketten är i Excel-format. Ladda hem den till din dator (högerklicka och sedan "spara mål som") innan du fyller i den, annars går det inte att spara några uppgifter.
       Det finns också en pdf-blankett  för den som hellre vill fylla i för hand och skicka som vanlig post.

Ladda hem sidans innehåll som pdf-fil.

Sven-Erik Falk, Skara stift
    2019-02-25