Ledarutbildningen Rustad: Diakoni

Välkommen till ledarutbildningen Rustad som hålls på Flämslätt i november.

Tema: Snacka går ju…….

Rustad är utbildningen för dig som är ung ledare. I november handlar Rustad är Skara stifts ledarutbildning för unga ideella ledare i församlingar och pastorat. Här blir du rustad med kunskap och inspiration och får dela erfarenheter med andra ledare. Den här helgen kommer vi få kunskap om vad man behöver tänka på och vad film gör med oss. Här kommer vi att pröva oss i att skapa filmer utifrån etiska dilemman som alla ledare kan bli ställda inför någon gång. Tacksamma om församlingarna kan låna ut den filmutrustning som har använts under pandemin.

Vi erbjuder ett Musikerspår på Rustad.
    Vill du pröva på att vara RustadMusiker över helgen? Tanken är att bli rustad till församlingsmusiker som kan leda sång och musik vid olika gudstjänster. För att kunna delta i detta spår behöver du ha spelat ett instrument ett tag och vara trygg med ditt instrument samt ha baskunskaper i att läsa noter. Vi kommer att utgå från psalmer och sånger och göra arrangemang som passar de instrument som finns tillgängliga i gruppen. Ni som väljer ”RustadMusiker” kommer att vara vårt husband vid andakter och gudstjänster.
    Max 15 deltagare på Musikespåret.

Välkomna!

19-21 november, Flämslätt

Kostnad
    650 kronor för dig som är ung ledare. För deltagare över 20 år/anställda är kostnaden 1150 kronor.

Du anmäler dig här senast den 21 oktober.

Skapad:2015-04-02 16:58:00

Ulrika Helmerson, stiftspedagog