Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Skara stift

  Vår tid kännetecknas av snabba förändringar och ett ständigt ökat informationsflöde. Mitt i en värld som ständigt förändras och utvecklas vill vi vara en lärande kyrka som söker nya vägar. Här hittar du fortbildning och inspiration.

  Det finns ett behov av att lära nytt och att bättra på gamla kunskaper. När vi möts bidrar alla med sina unika kunskaper och erfarenheter. Delande och dialog är två viktiga ord. Kompetensutveckling är en del i stiftets främjandeuppdrag.
     Skara stift erbjuder ett rikt utbud av kurser både för anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare. En del kurser ordnar stiftet på egen hand, men många gånger samarbetar vi med andra organisationer.
     Varje år ordnas också arrangemang av olika slag. Ofta vänder de sig till en bred målgrupp. Det kan vara allting från inspiration för dem som ordnar pilgrimsvandringar till rekreationsveckor och retreater.

  Till aktuella KURSER

  Till aktuella ARRANGEMANG 

  MER OM KOMPETENSUTVECKLING
  Vill du veta mer om hur Skara stift arbetar med fortbildning och inspiration? Kontakta stiftspedagog Linda Larsson, tel. 0511-262 52

  I menyn finns också mer information om andra typer av kompetensutveckling, t ex handledning och nätverk. Där finns också Skara stifts program för kompetensutveckling.​

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Anna Theander, Skara stift
  Uppdaterad
  2020-03-25
  X
  Dokumentid: 851960- Webid: 29142 - Unitid: 4