Erfarenhetsträff i arbetet med lokalförsörjningsplan

Nu bjuds du som är processledare i arbetet med lokalförsörjningsplan, i ett pastorat eller församling som kommit en bit på vägen, in till en erfarenhetsträff. Där lär vi av och hämtar inspiration från varandra. Det kommer också att handla om hur man gör åtgärdsplaner och konsekvensanalyser.

Välkommen att delta på erfarenhetsträff för det pågående arbetet med lokalförsörjningsplan. Vi hoppas att ni har kommit en bit framåt i arbetet med era lokalförsörjningsplaner. För att få inspiration och dra lärdom av varandras framgångsfaktorer och utmaningar såhär långt vill vi bjuda in till en erfarenhetsträff.

Vid detta tillfälle deltar även sakkunniga från företaget NIRAS, som kommer att berätta om hur man gör åtgärdsplaner och konsekvensanalyser samt vilka erfarenheter de dragit från andra sammanhang i och utanför Svenska kyrkan

Erfarenhetsträffen sker digitalt via videomöte torsdag den 21 oktober och vi startar kl. 09:00 och avslutar vid 11-tiden.

• Presentation av nuläge – framgångsfaktorer och utmaningar, laget runt
    • Åtgärdsplan
    • Konsekvensanalys
    • Förankringsarbete
    • Reflektioner och erfarenheter från NIRAS
    • Frågestund

21 oktober 9.00-11.00, digitalt

Träffen är kostnadsfri

Du anmäler dig här senast 15 oktober​.

Skapad:2017-10-09 08:34:00

David Wass, fastighetsingenjör