Välkommen till mötesplatser för dig med engagemang i Svenska kyrkan! Tillsammans delar vi erfarenheter och får ny kraft och inspiration i våra uppgifter och uppdrag.

Andrum i advent, 3-4 december, Flämslätt

Arrangemang på Skara stifts själavårdsinstitut Lilleskog:​

Med anledning av Coronaviruset kan det bli förändringar kring planeringen av våra arrangemang. Du kommer i sådana fall bli kontaktad personligen. För information och kontaktuppgifter, se www.lilleskog.se

Rekreationsveckor
    A-retreat
    B-retreat
    C-retreat
    Retreat med enskild vägledning

Coronaviruset

Skapad:2020-03-11 07:53:00

När det gäller Coronaviruset följer Skara stift utvecklingen och för en dialog med ansvariga myndigheter, samt följer de råd och riktlinjer som dessa myndigheter ger. Läs mer här.

Skulle förändringar bli aktuella vad gäller kurser och arrangemang i Skara stifts regi kommer anmälda deltagare att kontaktas.​

Hantering av personuppgifter vid anmälan

Skapad:2019-05-27 11:22:00

I samband med att du anmäler dig till våra kurser och arrangemang behöver vi behandla personuppgifter. Vi behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen.

När vi erbjuder en kurs eller annat arrangemang arbetar vi i de flesta fall med Sensus studieförbund. Om du anmäler intresse kommer vissa av dina personuppgifter, såsom namn, personnummer och e-post-adress, att skickas till Sensus i syfte att de ska kunna uppfylla sin del av samarbetet. Sensus och Skara stift ansvarar alltid självständigt för den behandling av personuppgifter vi utför inom ramen för våra respektive verksamheter.

Vid frågor på hur dina personuppgifter behandlas av Sensus ska du i första hand vända dig till dem på e-postadressen dataskydd@sensus.se. Om du är osäker kan du dock alltid kontakta oss så hjälper vi dig att komma rätt. Har du frågor om Skara stifts behandling av personuppgifter kontakta:
    Andreas Fagrell, stiftsjurist
    andreas.fagrell@svenskakyrkan.se​