Andrum i advent

Foto: pixabay.com

Välkommen till Andrum i advent - ett härligt dygn på vackra stiftsgården Flämslätt. Här får du möjlighet att lyssna till intressanta talare, musik och delta i en kortare pilgrimsvandring.

I år medverkar prästen Anna Alebo, folkmusikern Susanne Lind och pastorn Marianne Boström. Du ankommer till Flämslätt fredag eftermiddag och vi börjar med kvällsmat. Dygnet avslutas på lördagseftermiddagen med kaffe och smörgås.

Arrangörer är Svenska kyrkan i Skara stift, Kvinnor i Svenska kyrkan i Skara stift och i Göteborgs stift, Sankt Lukasstiftelsen och Sensus.

Fredag 3 december
    17.00 Kvällsmat
    18.00 Välkommen och presentation
    Jag glömmer det som ligger bakom mig… (Fil 3:13)
    Anna Alebo, präst och kaplan på Killans bönegård på Österlen
    19.30 Ett ögonblick i sänder. Susanne Lind framför folkmusik på sång, fiol och gitarr.
    Susanne Lind, folkmusiker
    20.30 Kvällsfika

Lördag 4 december
    Från 7.30 Frukost
    8.45 Morgonbön
    9.00-12.00 …och sträcker mig mot det som ligger framför mig. (Fil 3:13)
     Anna Alebo, präst och kaplan på Killans bönegård på Österlen (paus för förmiddagsfika ca 10.00)
    12.00 Lunch
    13.00 Pilgrimsvandring
     Marianne Boström, pastor och ordförande i S:t Lukas Skaraborg
    14.15 Kaffe och smörgås

3-4 december på stifts- och kursgården Flämslätt, Lerdala

Anmälan och bokning av logi
    Anmälan och bokning av logi görs till info@flamslatt.se eller 0511–30440.  Sista anmälningsdag är 1 november 2021. Vid avanmälan fyra veckor innan arrangemanget debiteras halva avgiften. Vid avanmälan två veckor innan debiteras hela avgiften.

Kostnad
    Deltagaravgiften är 400 kronor. Logi bokas direkt med Flämslätt som ovan, olika prisalternativ finns. Deltagaravgift och logi betalas vid ankomst till Flämslätt.

Här kan du ladda ner och skriva ut ett informationsblad/affisch om dagen

Stifts- och kursgården Flämslätt följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter rörande den pågående coronapandemin.

Skapad:2018-01-15 08:25:00

Ingela Hadin, stiftsdiakon