Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Gemensamt arbetssätt ekonomi och personal (GAS)

  Utbildningar för GAS ekonomer, ekonomiassistenter och controllers inom ekonomitjänsten

  Hjälp vid planering av utbildningar

  Nedan finns en matris över utbildningar riktade till GAS ekonomer, ekonomiassistenter och controllers. Matrisen kan användas som stöd vid planering av utbildningar.

  Du som arbetar inom ekonomi behöver ha kunskap om hur ditt arbete är kopplat till systemstödet. Vi erbjuder ett stort antal utbildningar som ger dig möjlighet till löpande kompetensutveckling.

  Vem vänder sig utbildningarna till?

  Utbildningarna är till för dig som arbetar som ekonom, ekonomiassistent eller controller på en servicebyrå eller inom egen regi.

  Utbildningarna ska användas vid introduktion om du är nyanställd medarbetare, men även i form av repetition när du arbetat en tid i din roll. Efter genomförda utbildningar har du fått en grundläggande kunskap kring de olika delarna i ekonomitjänsten och ska känna trygghet i din roll som GAS ekonom, ekonomiassistent eller controller.

  Har du rollen GAS ekonom, ekonomiassistent eller controller, inom en servicebyrå eller inom egen regi, behöver du genomföra alla utbildningar för din målgrupp i detta avsnitt. Det är viktigt att du inför anmälan till en utbildning tar del av informationen kring vilka förkunskaper som krävs för att du ska kunna tillgodogöra dig utbildningen på bästa sätt.

  Utbildning i olika former

  Är du nyanställd ekonom, ekonomiassistent eller controller inom Svenska kyrkan och GAS finns utbildning NNgen1 som ger en övergripande presentation av det gemensamma arbetssättet och ekonomitjänsten.

  Redaktör och innehållsansvarig
  Maria Uneteg, Avdelningen för fastigheter, kulturarv och service
  Uppdaterad
  2021-10-25
  X
  Dokumentid: 1501010- Webid: 42545 - Unitid: 2147483397