Administrativ samverkan

En viktig del av intranätet är våra möjligheter till samverkan. I vänstermenyn hittar du länkar till våra gemensamma administrativa samverkansområden. Här hittar du även ett samlat nyhetsflöde kring samverkan och ingångar till våra gemensamma samverkansrum.

Nyheter om administrativ samverkan

Svenska kyrkan inviger gemensam löneservice som kan stödja alla församlingar
    Den 3 maj invigs löneservice i Uddevalla. Under det närmaste året blir det ett intensivt arbete med att ansluta de församlingar och pastorat som idag får sina löner utbetalda via någon av stiftens servicebyråer. På sikt kommer löneservice ha kapacitet att erbjuda lönetjänster till hela Svenska kyrkan.
    2021-04-29 10:00
    Stort intresse för att delta i kartläggningen av IT-lösningar
    I januari inbjöds alla församlingar och pastorat att svara på en enkät som ett led i en kartläggning av var församlingar och pastorat befinner sig i nuvarande planer för sina IT-lösningar och administrativa system. Kartläggningen ska rapporteras till Kyrkomötet 2021 och ge kyrkostyrelsen underlag att skapa ett väl underbyggt förslag till framtida färdplan för digitalisering och samverkan. Nu har resultatet av kartläggningen sammanställts.
    2021-04-26 20:47
    Konkurrenskraftigt pris i nya löneservice
    Svenska kyrkans löneservice erbjuder en heltäckande lönetjänst till ett konkurrenskraftigt pris. Prismodellen är en fast kostnad per utbetalningsspecifikation.
    2021-03-29 15:11
    Peggy Hamnström blir chef för löneservice i Uddevalla
    Den 14 juni börjar Peggy Hamnström som chef för löneservice i Uddevalla. Hon kommer närmast från det kommunala bolaget Soltak där hon är affärsområdeschef Lön.
    2021-03-29 14:01
    Nu är löneservice prismodell framtagen
    Priset för Svenska kyrkans löneservice lönetjänst sätts per löne- och arvodesspecifikation. Det är ett av de fyra beslut som kyrkostyrelsen fattat om löneservice nya prismodell.
    2021-03-17 06:41
    Fjärde referensgrupp med större pastorat bildad
    Projektet har i februari startat en ny referensgrupp för att bredda perspektivet från församlingar och pastorat. Den nya referensgruppen består av representanter från de större pastoraten i landet.
    2021-03-17 06:41
    Om anslutningsplan och  framtida IT-lösningar
    Projektet rekommenderar att de församlingar och pastorat som ej är anslutna till en servicebyrå idag, men vill ansluta sig till löneservice under 2022, gör det under hösten 2022. IT-upphandling pågår och förväntas vara slutförd hösten 2021.
    2021-03-17 06:40
    Svenska kyrkans löneservice snart på plats i Uddevalla
    Svenska kyrkan etablerar sin nya nationella löneservice i Uddevalla från den 1 maj 2021, då nationell nivå tar över huvudmannaskapet för lönehanteringen i Uddevalla. Processen att hitta lokal och rekrytera en chef för verksamheten är nu inne i sitt slutskede.
    2021-02-19 10:25
    Kyrkokansliet söker löneadministratörer till löneservice i Uddevalla
    Arbetet med att utveckla den nationella löneservicen i Uddevalla är i en expansiv fas och nu behövs flera nya löneadministratörer. Ansök senast den 28 februari. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
    2021-02-18 17:01
    Stort intresse för kartläggning kring digitalisering och samverkan
    6o procent av kyrkoråden har valt att svara på den enkät som skickats till alla ordförande i kyrkoråden som en del av kartläggningen kring digitalisering och samverkan som kyrkomötet tog beslut om i november.
    2021-02-16 17:17
    1 2 3 4 5 < >

Var vänlig vänta medan kalendern laddar...

Laddar kalender