Ett fel uppstod.

Österåkers pastorats intranät

Nyheter och aktuellt

Parkeringstillstånd tillfälligt slut
    De parkeringstillstånd som räcker för ett helt år på den övre parkeringen är för tillfället slut. Nya är beställda och beräknas komma inom en vecka. Kom ihåg att meddela Marie när du tar ett sådant parkeringstillstånd.
    2020-09-29 13:40
    Dags att beställa kalender
    Katalogen för nästa års kalendrar är nu här. Du hittar den i receptionen i Åkersberga kyrka.
    2020-09-28 07:00
    Spiran har lyfts på plats!
    Igår, torsdag den 24 september, lyftes spiran äntligen tillbaka på Roslags-Kulla kyrka. Allt gick enligt plan och nu återstår bara spånläggning, plåt och tjära.
    2020-09-25 08:38
    Sista delen av hållbarhetsuppstarten
    På torsdagsförmiddagen, den 24 september, avslutade vi uppstarten i vårt miljödiplomeringsarbete. Efter att vi tittade på en kort film tillsammans diskuterade och spånade vi i grupper vilka delmål vi skulle kunna ha för pastoratet.
    2020-09-24 13:54
    Kyrkan som museum
    Tisdagen förra veckan, den 15 september, hölls ett webinarium om kyrkan som museum. Vår kyrkohistoriska film "Korsets väg" togs upp som ett bra exempel.
    2020-09-23 07:00
    Tacktårta från 70-plussare
    I tisdags, den 22 september, levererades en tårta till Åkersberga kyrka. Denna skickades av en tacksam äldre dam som får hjälp av våra diakoner med att handla mat nu i coronatider.
    2020-09-23 07:00
    Hållbarhetsuppstart del 3 – uppdaterad
    Kort efter den förra delen kommer nu på torsdag, den 24 september, del 3 i hållbarhetsuppstarten. Vi kommer då att ha workshop där vi funderar och diskuterar kring vilka gemensamma delmål vi ska sätta upp för pastoratet.
    2020-09-22 14:00
    1 2 3 4 5  ... < >

Välkommen till intranätet!

Här kommer du att hitta alla nyheter som rör många eller alla i personalen. Utöver nyheter finns här även information som rör bland annat din anställning, pastoratet och IT samt hjälp och instruktioner du kan tänkas ha nytta av. Varsågod att klicka runt för att lära dig hitta och för att få en uppfattning om vilken information som finns här. Var inte rädd att vända dig till Ellinore på kommunikationsavdelningen om du saknar något eller om något är otydligt, intranätet är ämnat att hjälpa alla i personalen.

Dokumentid: 1406307- Webid: 1406307 - Unitid: 20316