Steg 2 - Tematisk heldag – BIBELN

Lördag den 22 maj 2021

Välkommen till en dag där BIBELN står i fokus. En dag som handlar om såväl personlig fördjupning och som metoder hur vi kan använda bibeln. En dag för inspiration och nya perspektiv.

Mål:

• Fördjupa den personliga relationen till bibeln
    • Öka bibelkunskap

Gästföreläsare
    Anna Alebo – När bibeln fördjupar​
    Jonas Ahlner - En resa genom den bibliska historien-från Mose till Paulus

Om dagen
    22 maj 2021 kl. 10.00 - 15.00 kommer utbildningen sändas digitalt via zoom på en plats du/ni befinner dig/er på. Från kl. 09.30 finns möjlighet att logga in på mötet.

30 minuter innan varje dag börjar, kan du logga in på zoom. Då kan du kolla så ljud och bild fungerar på ett bra sätt.

Länk till zoom får du några dagar innan utbildningen. Var noga med att skriva i rätt mailadress för inbjudan till utbildningen via zoom, både för dig själv och till ungdomarna. Se till att ni har en bra uppkoppling för digital utbildning.

Från det år de fyller 16 upp till 25 år.
    Krav: Är ung ledare eller har annan form av engagemang i församlingen/pastoratet.
    Den tematiska heldagen kräver inte handledare. Anställda är välkomna att anmäla sig tillsammans med församlingens/pastoratets ungdomar.

Gratis för deltagare.

Senast den 16 maj på denna länk

Allmän information
    Tematiska heldagen kräver inte handledare men anmälan för ungdomen/ungdomarna går genom dig som anställd.

Anställda är välkomna att anmäla sig med sina ungdomar, men inget krav.

På samtliga kurser följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19.

Kursansvarig
    Fredrik Beverhjelm 046-15 55 40 fredrik.beverhjelm@svenskakyrkan.se