Steg 3 - Reträtt på Killans bönegård

29 - 31 oktober 2021

Ibland behöver vi dra oss tillbaka i stillhet och tystnad, för en eller flera dagar. Lyssna in sig själv och lyssna in Gud. Vi erbjuder ungdomar att tillsammans med andra i åldern 18-25 en helgreträtt. Tillsammans med en vägledare få tid till fördjupning och eftertanke.

Om utbildningen

Killans bönegård ligger på Österlen och ni tar er dit med bil eller kollektivtrafik. (Obs! Det finns inga allmänna kommunikationer dit på söndagar utan då får ske Gärsnäs 6 km bort.) Boende och måltider ingår i reträtten.

• Fredag 29/10 kl. 17.00 till söndag 31/10 kl. 14.00

Dagarna ägnas åt bön, reflektion, lyssnade, samt samtal med vägledare. Vägledaren kommer att föreslå olika redskap för den andliga fördjupningen.

Deltagare bor på gården i enskilda rum. Måltider serveras i huvudbyggnaden. Resan dit ombesörjer församlingen själv för.​

Målgrupp

• Motiverad ungdom som gått båda steg 2 helgerna eller de fyra gamla utbildningshelgerna.
    • Är mellan 18-25 år.
    • Känner att en reträtt med tystnad och fördjupning är något för dem.

500 kronor /deltagare

Senast den 17 oktober via denna länk
    Efter anmälan inkommit kommer kursledare Anna Alebo att ha ett samtal med deltagaren.

Allmän information

Reträtten har endast fem platser.

Reträtten kräver inte handledare men anmälan för ungdomen/ungdomarna går genom dig som anställd.

På samtliga kurser följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19. Därför kan ändringar ske utifrån de aktuella rekommendationerna.

Kursansvarig

Fredrik Beverhjelm 046-15 55 40 fredrik.beverhjelm@svenskakyrkan.se