Stiftsnätverk

För dig som arbetar med ungdom och skola.

Avsikten med stiftets tre olika nätverk är att medlemmarna från församlingarna ska få chans att inspirera och stödja varandra samt att ge enkel tillgång till info och tips i stiftet.
    Nätverken ger även stöd till prioriteringar och genomförande av stiftskansliets uppdrag.  I vår kyrkas uppdrag att döpa och lära återkommer regelbundet områden att utveckla i dialog med barn och ungdom.  I nätverken erbjuds därför möjlighet att temporärt ingå i stiftsprojekt eller stiftsarbetsgrupper i mån av tid och kraft, och församlingens välsignelse.

Följande tre nätverk är till för dig som har liten eller stor del av din tjänst i församlingens skolarbete och/eller ungdomsarbete. Dessa återfinns på Globala adresslistan där du kan se vilka som är med.

• Luleå stift, Ungdomsledarnätverk
    • Luleå stift, Skolnätverk Barn (0-12 år)
    • Luleå stift, Skolnätverk Tonår (högst/gymn)

Förutom kontakten på nätet så erbjuds en fysisk stiftsnätverksträff för skolarbetet varje år. Maria Berglund och Åsa Wiik Sandlund samordnar.

2017-10-03