Hur leder vi varandra?

Nu har vi glädjen att välkomna unga ledare och deras handledare till inspirationsdagar för unga ledare i Luleå stift! Vi samlas under temat "Hur leder vi varandra?"

Tre dagar i Umeå

Vi öppnar upp för fler och möts på Strömbäcks folkhögskola i Umeå den 24–26 januari 2020 för att utveckla vårt ledarskap. Prata ihop er i er ledargrupp och anmäl er!

Innehåll

Unga ledare, tillsammans med andra unga och äldre ledare, möts för att fira gudstjänst och fördjupa sig i det egna ledarskapet. Undervisning och samtal som handlar om församlingsliv, gudstjänst och kristen tro. På plats väljer de unga ledarna fördjupningsspår som ni deltar i hela tiden.

Preliminärt program

10.15   Inspiratör
    12.30   Lunch, hemfärd

Mål för inspirationsdagarna

Unga ledare ska efter Inspirationsdagarna uppleva att de har växt i sin uppgift som ledare, fördjupats i sin kristna tro och utvecklats/inspirerats tillsammans med andra unga ledare och handledare. De har också fått uppleva att de är en del i ett större sammanhang genom viktiga möten med andra unga ledare från andra församlingar.

Ta ansvar

Under dagarna kommer det finnas flera tillfällen att leda andakter, roliga aktiviteter och tänkvärda övningar. I samråd med handledare i församlingarna kommer vi sprida ansvaret så alla blir delaktiga.

Basgrupper

Under dagarna kommer vi att delas in i basgrupper. Där jobbar vi tillsammans med att fördjupa oss i i helgens innehåll och dela personliga erfarenheter.

Handledare

Handledare från församlingarna ska följa med de unga ledarna. Handledarna kommer att ha egna samlingar under inspirationsdagarna.  Information om helgen kommer till handledarna efter anmälningstidens slut.

Jon Falk, Stiftskansliet i Luleå stift
    2019-11-25