Nyhetsbrevet Stiftsnytt

Det gamla intranätet, det som du läser nu, kommer att fasas ut för att helt stängas i början av 2023. Från 18 oktober kommer sidorna inte vara möjliga att redigera - viss information kan alltså vara föråldrad.

Information om hur du prenumererar på Stiftsnytt finns på Linköping stifts hemsida

Läs mer om det nya intranätet Kornet

Stiftsnytt är vårt nyhetsbrev riktat till - i första hand - dig som är anställd, förtroendevald eller ideell församlingsmedarbetare i Svenska kyrkan i Linköpings stift.

Stiftsnytt bjuder på aktuella nyheter, arrangemang, tips på fortbildningar och mycket annat, både stort och smått. Vi berättar om saker som sker i vårt stift, Svenska kyrkan nationellt och i vår omvärld.

Klicka här för att prenumerera
    Och tipsa gärna andra om att prenumerera!

När kommer Stiftsnytt ut?
    Varje vecka, normalt på en tisdag, under vår och höst. Om något mycket viktigt händer på tisdagen kan det hända att detta rapporteras i Stiftsnytt som då kommer ut på onsdagen. Stiftsnytt gör sommaruppehåll, vanligtvis från midsommar till slutet av augusti samt några veckor över jul och nyår också.

Vilka är redaktörer för Stiftsnytt?
    Katarina Sandström Blyme och Elisabeth Eriksson.

Katarina Blyme, Linköpings stiftsorganisation
    2022-10-21