Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Linköpings stifts intranät

  Servicebyrån i Linköpings stift

  Servicebyrån erbjuder församlingar och pastorat i Linköpings stift kvalificerade tjänster inom ett flertal områden. Servicebyrån utvecklas kontinuerligt utifrån efterfrågan.

   

  Vad är servicebyrån?

  Servicebyrån i Linköpings stift är en virtuell organisation som utgörs dels av externa parter, underleverantörer, och dels av medarbetare som är anställda i stiftsorganisationen. Servicebyråtjänsterna är fristående från stiftsorganisationens främjandeuppdrag och församlingar och pastorat betalar för de tjänster de vill nyttja. Servicebyrån har inget vinstsyfte utan intäkterna täcker verkliga kostnader. 

  Målet med servicebyrån

  Målet med servicebyrån är att erbjuda tjänster som

  • inte behöver utföras av lokalt anställda,
  • som är svåra för församlingen/pastoratet att bemanna,
  • eller som utförs med en högre kvalitet och effektivitet än de hade gjorts av varje församling/pastorat för sig.

  ​På så sätt blir lösningarna mer framtidssäkra och resurseffektiva, samt mindre sårbara, vilket borde gynna den grundläggande uppgiften.

  Goda exempel - läs här!​

  Här finns en broschyr med några berättelser från församlingar/pastorat som använder servicebyråns tjänster. 

  Skapad:2019-08-12 09:20:00

  GAS, gemensamt administrativt stöd, är ett nationellt initiativ vars mål är att genom samverkan effektivisera administrationen inom ekonomi och lön. I Linköpings stift kan man ansluta sig till GAS via stiftets servicebyrå och man anstluter sig alltid både till Ekonomi- och lönetjänsterna.

  Läs mer om GAS Ekonomi & Personal

  Skapad:2019-09-24 12:53:00

  Servicebyrån i Linköpings stift erbjuder stiftets församlingar och pastorat kommunikationstjänster. Vi kan hjälpa till med både långsiktiga bestående åtaganden och kortare vid-behov-insatser. Vi som arbetar i servicebyrån är stiftskansliets anställda kommunikatörer.

  Läs mer om Servicebyrå kommunikation

  Skapad:2019-11-19 14:00:00

  Har ni svårt att hitta bland arkiverade handlingar? Räcker inte tiden till? Saknar ni kompetens inom arkivfrågor? Svarar du ja på någon eller flera av dessa frågor kan servicebyrån i Linköpings stift vara en lösning.

  Läs mer om Servicebyrå arkivtjänster

   

  Foto: Daniel Lönnbäck

  Skapad:2019-08-01 11:37:00

  Servicebyrån i Linköpings stift erbjuder tjänster kring HR-frågor. Som ett led i ökad samverkan har stiftsorganisationen tecknat avtal med externa aktörer.

  Läs mer om HR

  Skapad:2019-09-25 13:06:00

  Svenska kyrkan har tecknat ramavtal med S:t Lukas, som erbjuder samtalsstöd i olika former och för olika behov. Kontakt tas direkt med S:t Lukas.

  Läs mer om Samtalsstöd

   

  Skapad:2019-08-13 13:30:00

  Behöver du hjälp att följa dataskyddsförordningen? Servicebyrån i Linköpings stift erbjuder tjänster via konsultföretaget Intechrity.

  Läs mer om GDPR

   

  Redaktör
  Christine Selse, Linköpings stiftsorganisation
  Innehållsansvarig
  Jakob Järpenmyr, Linköpings stiftsorganisation
  Uppdaterad
  2021-02-12
  X
  Dokumentid: 1452918- Webid: 29037 - Unitid: 3