Nyhetsbrevet Stiftsnytt

Stiftsnytt är ett nyhetsbrev riktat till dig som är anställd, förtroendevald eller ideell församlingsmedarbetare i Svenska kyrkan i Linköpings stift.

Stiftsnytt är ett nyhetsbrev via e-post, en digital informationskanal från Linköpings stiftskansli.

Vårt mål är att Stiftsnytt ska komma ut varje vecka (vanligen på tisdagar) och bjuda på aktuella nyheter, arrangemang, tips på fortbildningar och mycket annat, både stort och smått. Vi berättar om saker som sker i vårt stift, Svenska kyrkan nationellt och i vår omvärld.

Målgruppen för Stiftsnytt är främst församlingsmedarbetare (anställda, förtroendevalda och ideella). Har du inte fått nyhetsbrevet, klicka på länken till höger för att prenumerera.

Vår ambition är att Stiftsnytt ska
    - vara informativt
    - vara användbart
    - vara läsvärt
    - innehålla det du behöver veta som pågår på stiftsnivå och nationell nivå
    - och ibland även underhålla.

Är det något du vill sprida i stiftet – tveka inte att höra av dig till redaktionen.

Max Wahlund, Linköpings stiftsorganisation
    2018-03-05