Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Linköpings stifts intranät

  Framtidsfredag

  Välkommen att vara med i Framtidsfredag – en hoppfylld spin-off på Fridays for Future!

  Framtidsfredag vill vara ett sammanhang för öppna, utvecklande samtal och lärande, och önskar bidra till att vi hittar mer hållbara vägar mot framtiden, och vi vill sprida goda exempel och idéer till fler!

  Varje tillfälle inleds med ett miniföredrag eller inledande tanke (max 20 min), och sedan tar samtalet vid. Ibland har vi en specifik frågestund eller workshop kring ett tema. Är vi många har vi möjlighet att dela upp oss i grupper.

  Känn dig välkommen att bidra med förslag på innehåll och medverkande!

  Ramtiden är kl 8:30-9:30.

  Det är ingen anmälan! Det är en öppen inbjudan, bara att klicka på länken för att delta!  Klicka här för att ansluta till mötet 

  Om det är så att du vill lägga till en specifik Framtidsfredag som en kalenderhändelse så kan du klicka på respektive träff i rutan här till höger så får du upp en iCal-fil som du kan välja att lägga till i din Outlookkalender (eller vad du nu använder för program).

  Om det uppstår problem maila direkt till frida.gardmo@svenskakyrkan.se. För att få en inbjudan med länk direkt i din Outlookkalender inför varje fredag (inget bindande deltagande) går det också bra att maila. 

  Ibland kan det uppstå problem som gör att en framtidsfredag behöver ställas in, då kommer information i första hand att finnas här.

   

  ​Framtidsfredag arrangeras i samarbete med studieförbundet Sensus.

   

  Redaktör
  Helena Lundberg, Linköpings stiftsorganisation
  Innehållsansvarig
  Frida Gårdmo, Linköpings stiftsorganisation
  Uppdaterad
  2022-09-16
  X
  Dokumentid: 1517519- Webid: 29037 - Unitid: 3