Växande lärande och undervisning

Växande lärande och undervisning Foto: Alex Giancomini

Aktuellt inom programmet Lärande och undervisning.

Målgrupp alla! Aktuellt om programmet Lärande och undervisning
    Programmet Lärande och undervisning ska stärka och utveckla undervisningen i kristen tro i hela kyrkan. På nationell nivå handlar arbetet just nu om att skapa en digital resursbank, att ta fram nytt material om kristen tro på svenskakyrkan.se och om kultursamverkan.
    2020-09-24 13:00
    Testpersoner utses till piloten för den digitala resursbanken
    Under perioden 12–23 oktober sker ett tidigt test av den digitala resursbanken för lärande och undervisning. Nu i slutet av september blir ett antal personer runtom i landet tillfrågade om att testa funktioner och struktur.
    2020-09-22 11:04
    Bidra till resursbanken
    Här samlar vi innehåll till en kommande digital resursbank för lärande och undervisning i hela Svenska kyrkan. I resursbanken ska du kunna hämta material, metoder och stöd för lärande och undervisning om kristen tro och tradition, oavsett vilken roll du har.
    2020-05-18 10:33
    Göteborgs stift kraftsamlar kring lärande och undervisning
    Skräddarsydd konsultativ hjälp och litteraturseminarier är två av inslagen i Göteborgs stifts kraftsamling på lärande och undervisning.
    2020-03-11 15:58
    Lär mer hos Karlstads stift
    Pedagogiska rummet, bibelguide och poddar. Så här berättar Karlstads stift om Svenska kyrkans tro, liv och tradition på sin externwebb.
    2020-03-11 15:53
    2020-09-24